18 Şubat 2011 Cuma

19 ŞUBAT 2011 CUMARTESİ


Sevgili can dostlarım,


Bugün bir tane HABER TÜRK gazetesi alırsanız Şule' miz hakkında yazılanları okuyabilirsiniz....

İçeriğini bende tam bilmiyorum, banada sürpriz olacak...


Tekrar sizlere yazmaya söz vererek şimdilik hepinizi ayrı ayrı öpüyorum....


Sağlıcakla kalın

Alev Ablanız.....

6 yorum:

  1. Bu aksam acim buyuk. Ben bu aksam ogrendim. Kabul etmekde cok zorlaniyorum. Hastalandigini biliyordum, arayip gecmis olsun demedim. Sanki deseydim hastaliga saygi duymak gibi geldi hep. Sule hanim - benim icin hep Sule hanimdi. Kac kere 'Sule de bana' demesine ragmen mumkun degildi demem- bunu halledecekdi. Hastaligi yenip sonra guzel bir ortamda anlatirdi bana ne oldugunu diye varsaymistim.
    Benim Sule hanimla tanismam 1994 senesinde Chase Manhattanda staj yapmamla basliyor. 1996 senesinde Osmanli Bankasinda mesai arkadasiydik. Mesai arkadasi diyorum ama benden cok daha kidemli olmasina ragmen hep esiti gibi davranirdi. Herkese karsi oyleydi. Muazzam asil bulurdum hayata yaklasimini. Gul gibiydi. Gul gibi bir hanimefendi. Seneler gecti bir email veya BUMEDde bir cay ile hasret giderip 'biraz dedikodu yapalim' diye bulusurduk.
    Cok buyuk kayip . Ince, nazik, iyi niyetli ve kibar. Bu kelemeleri bile yazmak agir geliyor. Muhtesem biriydi. Sule hanim sizi cok ozleyecegim.Yolunuz acik olsun, Mekaniniz Cennet Olsun. Emre Timurkan

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Alev Abla,

    Habertürk'ü aldım....... hep yanınızda olduğumu bilin...... Şule'miz hep aramızda.......

    YanıtlaSil
  3. sevgili alev abla .......sizi ilk günden itibaren blogdan her zaman takip ettim..çok büyük bir acı allah mekanını cennet etsin..günler geçtikçe eksiklik özlem artıyor...her dakika her saniye sanki yanındaymış gibi onunla yaşıyorsunuz.bazen delirecek gibi oluyor insan kabul etmek çok zor.neden BEN diyorsunuz ama yapacak bir şey yok.allah güç kuvvet versin geride kalanlara size sanki yıllardan beri tanıyorum öyle bir sıcaklık öyle bir yakınlık hissediyorum ki.sıkıldığınızda konuşmak istediğinizde her zaman.bazen insanlara tanımadığı kişiler ilaç olabiliyor.acınızı paylaşıyorum kendinize çok iyi bakın siz bize lazımsınız alev ablacığım....

    YanıtlaSil
  4. Alevciğim, Şuleciğimiz için yazılan yorumlar her geçen gün Şulemizin ne kadar değerli hasletlere sahip olduğunu bir kere daha, bir kere daha yüreğimize çakıyor. bize kaybımızın büyüklüğünü anlatıyor sevenleri var olsunlar onu hiç birimiz unutmayacağız... Gülsümanne.

    YanıtlaSil
  5. Bugun 8 Mart Kadinlar gunu..

    "Bayanlaar...Bize bir gun yetmez ama genede
    bugunumuz kutlu olsun"
    Sule,08.03.2010

    Nur icinde,rahat uyu Sulem.
    Dane

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Alev Abla,
    Yazıyı geç okudum,Habertürk alamadım.
    Görebilmemiz mümkün mü?
    Sevgiler,
    Ece

    YanıtlaSil