8 Şubat 2011 Salı

GELİNCİKLER İÇİNDEKİ MELEK KARDEŞİM.......




























Bu gelincikleri seyrederken aşağıdaki link i de açarmısınız??????






Şule'min sevgili dostları, arkadaşları,canları....
13 Şubat 2011 Pazar günü , saat 15.00 den itibaren Şule'mizin gerçekten melek oluşunun 40. gününde , yine onun evinde, sizlerle beraber olmayı arzu ediyoruz..
Eğer o saatlerde müsait iseniz hepinizi bekliyoruz....

Sağlıcakla kalın,
Sevgilerimle,
Alev Balta


7 yorum:

  1. Dun Migrosda,cicekcide gelincikler buldum. Hemen kaptim.
    Yakindan gelincik gormemistim ne zamandir.Gerceklerinin yaninda resimlerinin guzelligi solda sifir kaliyor.
    Cooooook narin ve Cooooook zarifler.Suya koyar koymaz aciverdiler.
    Yarina kadar dayanirlarmi ?? Biraz zor gorunuyor.
    Aksam odada laflarken,Sule de bir yerlerden muzur muzur guluyor gibi geldi.Siz gelinde benim yanibasimdaki guzellikleri, huzuru,gelincikleri gorun garibanlar diyor gibiydi sanki. Vazonun icindeki 5,6 dalda huzur bulan bizlere,ben iyiyim, Izliyorum hepinizi.Seviyorum hepinizi dedi gibi geldi...
    Gelincikler iyi geldi ruhumuza Alev abla.
    Tum dualarin kabulu ve yerini bulmasi dilegi ile kucakliyorum.
    Dane

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Alev ,
    Her gün buraya bakııp da , bir haber görmek mutlu ediyor beni , dün BÜMED dergisi geldi , bir an durdum , bakamadım içine , ancak akşam kendi kendime kalınca baktım, Alp'in düşünceleri beni çok etkiledi , sanki gençler bazı şeyleri daha mı net görüyorlar (aynı yaşta kızım var !);
    bir gün Şule yazmıştı ; "Annem bana hamiyleyken fal baktırmış , en şanslı çocuğu ben olacakmışım" ; BUMED dergisne bakınca dedim ki , haksız da değilmiş , bu kadar sevgi , emek , güzel anılar , geride kalanlar herkese nasip olur mu acaba , hepimizin bi kaderi var , nerde , nasıl , o ayrı bir şey , ama geride kalan , o herkesin harcı değil !!Tüm aileye sevgilerimle , Nilgün Pakkan

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Şuleciğim,
    görüyor musun, sevgililer günü bile sana göre ayarlanmış, daha ne söyleyip ne hissedeyim bilemiyorum. yarın sevdiklerinle ve sevenlerinle beraberiz. cismin değilse de ruhunla yanımızda ve yüreğimizdesin. gülsümannen.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Alev,
    Sizlerden uzak buralardan hepinize, basta Filiz Teyze olmak uzere, sevgilerimi iletiyorum. Dualarimla ben de o gun aranizda olacagim.

    Meltem Deniz

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Alev Abla,

    Ben cok uzaklardayim yine ama cok sevdigim Sule Hanim'in, gormeden cok sevdigim ve hayran oldugum ailesinin, her zamanki gibi, uzaktan da olsa yanindayim bugun.

    Sevgilerimle,

    Asli

    YanıtlaSil
  6. Geçen yıl doğumgünümde sabahın ilk saatlerinde ilk kutlamayı Şule hanımdan almıştım. İnanamamıştım. Yarın sabah da kulağıma sesi gelse keşke.

    Bugün istanbul'dan uzakta sizi hiç tanımayanlarla hep sizi konuştuk. ne zaman"aşk"tan konuşsak arkadaşlarımla tanıklık ettiğim en güzel aşkı herkese anlatıyorum.

    Sizin için, size gönderdiğimde "aaa bu Ecmel le benim şiirim olsun dediğiniz, Turgut Uyar'ın "Göğe Bakma Durağı"nı okuduk bugün...

    İyi ki döndüğünüzde havaalanında sıkı sıkı sarılmışız size Alev abla'yı atlatıp :) hala sıcaklığınız kucamızda...

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Alev Abla,
    Ben de gelemedim, Allah dualarımızı kabul etsin,
    canım Şule'm huzur içinde olsun..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil