24 Aralık 2010 Cuma

24 ARALIK 2010

Merhaba sevgili dostlar ve arkadaşlar,
Size beş gündür yazamadım kusuruma bakmayın. Önce Şule' nin ilaç programı tamamlansın ondan sonra yazarım diye planladım kendimi. Sonrada İlacın etkisi kendini göstermeye başlayıncada fırsat yaratamadım.
Kullanılan yeni ilaç da aynen kemoterapiler gibi etkisini gösterdi.
Artık bugün, tüm kan değerleri olabilecek en minumum seviyelere indi. Birkaç gün böyle devam eder. Sonra da değerler tekrar yükselmeye başlar.
Her tedavi sürecinde vücudun farklı bir yeri daha çok tepki gösteriyor. İlk defasında düşürülmeyen bir ateş olmuştu. Sonrakinde ağız içinde yaralar oluştu, dişler çok etkilendi. Ondan sonrakilerde yemek borusu hep etkilendi. Bir keresinde vucudun tüm derisi tamemen değişti.
Bu seferde yine yemek borusu ve mide şikayetlerinin yanında ara ara çıkan ateş, el ve ayaklarının su toplayıp şişman şişman olması oldu.
Her sabah çok erken bir saatte alınan kan ile yapılan tahliller sonucunda ,o gün içinde kan ve trombosit verilip verilmeyeceğine karar veriliyor. Bugün her ikisine de ihtiyacımız oldu.
Sevgili Oya ile telefonlaştıkdan sonra, eksik olmasınlar en az on tane ING Bank mensubu bizi arayarak kan vermek için gönüllü olduklarını beyan ettiler. Hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyoruz. Onların telefon numaraları artık bizde kayıtlı. Eğer ileriki günlerde yine ihtiyacımız olursa, benimle konuşurlarken hissettiğim samimiyetlerine güvenerek sırayla kendilerini arayacağım. Tekrar onlara çok teşekkür ediyoruz. Sağolsunlar, varolsunlar....
Sevgili arkadaşlar, sizlere şimdilik bukadar yazıyorum. En kısa zamanda tekrar buluşmak üzere hepinize sevgiler, selamlar yolluyorum...
Sağlıcakla kalın,
Alev Balta

5 yorum:

  1. Bir kac gundur istanbul sokaklarinda ve trafikte vakit gecirirken,ozellikle aksam saatlerinde insanlarin ciddi birer Reaksiyon Makinasina donustuklerini farkediyorum.Yasam kolay degil bu sehirde. Her imkanda bir reaksiyon veriyor insanciklar ve rahatliyorlar 1,2 saniye kadar.
    Ben ise izlerken hep icimden dua ediyorum. "Allahim Sulemim vucuduna da boyle guclu reaksiyonlar nasip et" diye.
    Ilac yan tesirleri bitecek,reaksiyonlar en kisa zamanda baslayacak.Sonra Ahmet beye aferim almaya gidilecek. Ve misss gibi evin keyfi surulmeye devam edilecek.GECECEK !
    Sulem kucakladim sıkı sıkı.Ablalarin en tatlisi Alev, allah her tuttugunu altin etsin.
    Dane

    YanıtlaSil
  2. Canım Şulecim, bir süredir Melisa'nın rahatsızlığı ile uğraştığım için bloga bakamadım.. Ama aklım hep sende, eminim en kısa zamanda bu süreç de bitecek ve herşey yoluna girecek. Sabır canım benim, allah dayanma gücünü, sabrını, cesaretini ve en önemlisi reaksiyonlarını artırsın.. Çok öpüyorum...

    YanıtlaSil
  3. Canım Şulecim !

    Bu da gecicek ! İnşallah en kısa zamanda vücudun gerekli tepkileri vericek arkadasım. Ben senin için en güzel şeyleri hayal ediyorum. İçini ferah tut.Adile sana neredeyse her dakika dua ediyor. Yorumum biraz gec oldu, cünkü 4 levent bölgesinde turk telekom bir calısma yapıyor, haftasonu evde internet olmadıgından açamadım.

    Sevgili Alev abla size maşallah diyorum. Bol enerjili, ferahlık dolu bir hafta dilerim.

    Sevgilerimle,
    Adile

    YanıtlaSil
  4. Çok sevgili Şule Hanım,

    BÜMED GP'den "ikizler" ve "Angora" dersek belki bizi hatırlarsınız :)

    Dün markamız "Kyrangora" nın ofisimizdeki ilk lansman toplantı/kokteyl'inin 3. ve son günüydü. Sizi de çağırmayı ve bu mutluluğu sizinle de paylaşmayı çok arzu etmiş ancak bağlantı bilgilerinizi kaybettiğim için (thanks to my i-phone!) size ulaşamamıştık.

    Bizlere ve projemize ilk inananlardan ve destekleyenlerden birisi olarak yeriniz bizler için çok ayrı ve özel.

    Dünkü misafirlerimizden tesadüfen rahatsızlığınızı öğrendik. Selen'de ben de bilmiyorduk. Ziyaretinize gelip gelemiyeceğimizi sorduk, ancak sanırım şu anda sizi görmemiz pek mümkün değilmiş. Size sevgilerimizi yolluyoruz ve inanıyoruz ki en kısa zamanda sağlığınıza kavuşacaksınız. Dualarımız sizinle!

    Ve ayrıca sizi tebrik ediyor ve mutluluklar diliyoruz.

    sevgiyle kalın, Ilgen ve Selen MANİZADE

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Şule arkadaşım ,
    Her sabah dualarım seninle , gün içinde de ne zaman aklıma gelse , hemen senin için dualar gönderiyorum , duaları destekleyen de sendeki sevgi , inanç , bizlere verdiğin enerji , herşey güzel olsun , yeni ümitlere ,yeni günlere sayılı gün kaldı , 4 gün sonra gelecek yeni yıl tüm iyi kalplere güzellikler getirsin. Haberleri her zaman takip ediyorum , sabah ilk iş senden haber var mı , bakmak zaten. Sevgili muhabirimiz Alev , seni de sevgiyle kucaklarım , Şulecim seni de
    Nilgün Pakkan

    YanıtlaSil