31 Aralık 2010 Cuma

YENİ YIL

Sevgili dost ve arkadaşlar,

Başta Şule'm olmak üzere ben ve tüm ailemiz bu zor günlerimizde bizi hiç yanlız bırakmayan sizlere çok teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızda olduğunuzu bizlere hissettirdiniz.. Sağolun, var olun...
Bizler, hepinizin ayrı ayrı yeni yıllarınızı kutluyoruz.. 2011 yılının çok güzel geçeçeğine, tüm olumsuzlukları geride bırakarak sağlık ve sıhhat içinde uzun yılları birlikte geçireceğimize olan inancımız sonsuz..
Hepinize başta önce sağlıklı, sonra mutlu ve başarılı nice yıllar diliyoruz..

Sizleri çok seviyoruz..
Şule - Alev

6 yorum:

  1. Biz de 2011'in cok guzel ve saglikli bir sene olacagina kalpten inaniyoruz.

    Buz gibi Paris'ten en sicak yeni yil dileklerimle...

    Asli

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Şule , Alev, Alp, Ecmel, Yalçın ,sevgili annen ,isimlerini bilmediğim diğer kahramanlar ;
    hepinizin yeni yılını kutlar , sağlık ,mutluluk , şans dilerim. Çok çok sevgilerimle ....Nilgün Pakkan

    YanıtlaSil
  3. Canim Sule'cim,
    Senelerdir hic gorusmuyoruz arkadasim, ama hep aklimdasin ve blogunu devamli takim ediyorum.
    Sana Boston'dan sicak tebessumler, cabuk gecmis ol dualari ve 2011 senesinin kolay ve saglikli gecmesi dileklerimi yolluyorum.
    Istanbul'a geldigimde kucaklasmak uzere. Simdilik Internet araciligi ile Bol Sevgiler ve Kucaklarimi yolluyorum.
    Alev ve tum Sule kadrosuna da mutlu, saglikli, kolay gececek bir 2011 senesi dilekleriyle.
    Sevgiler,
    Yasemin Isler, UAKL

    YanıtlaSil
  4. Canım Şulecim, Sevgili Alev abla, Sevgili Ecmel Enişteciğim, Sevgili Yalçın, Sevgili Alp ( sen beni tanımasan da ben senin çocuklugunu bilirim derler ya ondan işte:) ), sevgili Filiz teyze,

    Bazılarınızla birbirimizi ismen ve resimlerden bilsek de, son dönemde bu blog sayesinde hepinizle kendimi akraba gibi hissediyorum.

    Canım Şuleciğim uzun yıllardır benim manevi ablalığımı yapıyorsun, seni tüm kalbimle seviyorum. Dün sabah çok erken okula gitmek için dışarı çıktığımda, ay hilal şeklindeydi ve üzerinde de bir yıldız parlıyordu. Hemen aklıma sen geldin ! "İşte bu yıldız Şuleciğimin ve 2010'un son gününde onun için parlıyor" dedim.

    Hepinize harika bir 2011 hayal ediyorum ve diliyorum. Benim bu güne kadar tüm hayal ettiklerim oldu çok şükür. Bir süredir, senin evinde huzur içinde bizleri karşılayacağın günü hayal ediyorum. İnan uzun sürmeyecek, her şey yakında tekrar eskisi gibi olacak, buna senin de tüm kalbinle inanmanı istiyorum.

    Sana hep dediğim gibi " sen bu dünyada ki nadir şanslı insanlardansın, her şey senin lehine işliyor tatlı arkadaşım benim ".

    Sizleri çok seviyorum...

    Adile

    YanıtlaSil
  5. Hepinizi çok seviyor ve çok güzel bir yıl diliyorum.. 2011 bizim yılımız olsun... Canım Şuleme acil şifalar ve en güzel dileklerimle..

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Şule, çok zor bir yılı geride bıraktın... 2011 sağlık, mutluluk ve keyif yılı olacak! Oxford'dan tüm aile selam eder, sevgi ve en iyi dileklerimizle kucaklarız.

    Alim Erginoglu
    www.alimrachel.blogspot.com

    YanıtlaSil