2 Ocak 2011 Pazar

4 Ocak 2011 salı, öğlen namazı, Levent camii.....

Ancak bu kadar yazabiliyorum.....

15 yorum:

  1. söylenecek söz bitti...çok üzgünüm...sizlere sabırlar diliyorum. başınız sağolsun...

    YanıtlaSil
  2. ancak kesik kesik aglayabiliyoruz. Her zaman duzgun insan kalan, her zaman parıldayan gulumsemesiyle bakan Sule'miz bu kez baska bir mekan'da, ama mutlaka mutlu ve mutlaka huzurludur. Eger icinde bir nebze sıkıntı varsa, geride bıraktıkları icindir sadece. İnanıyoruz ki "kotu birseyler olamaz" onun adına. Caresiz olan, birsey yapamayan, onsuz kalan bizleriz yalnızca! Muzur ve zeki cocuksu gulumsemesiyle, o simdi sonsuzlukta ozgurlesti!

    Elbette uzuluyoruz biz geride kalanlar, Allah basta Ecmel Alev Alp ve Yalcın olmak uzere hepimize sabır versin! Ama birilerinin mekanı cennet olacaksa hepimiz biliyoruz O şimdi rahattır, huzurludur ve gulumsuyordur.

    Haluk y. ve Ayla

    YanıtlaSil
  3. Hep hatırlarda kalacak samimi, candan ve kıymetli bir arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Tüm arkadaşlarımızın ve sevdiklerinin başı sağolsun.
    Kendisine Allah'dan rahmet; kederli ailesine
    ve geride kalanlara sabırlar diliyorum...
    Mekanı cennet olsun.

    YanıtlaSil
  4. İçim katıldı , çok üzgünüm , çok ağlıyorum , hepimizin başı sağ olsun , nur içinde yatsın , dinlensin , çok yoruldu .Nilgün Pakkan

    YanıtlaSil
  5. Yitip gidenin ardından pek te söylenebilecek fazla söz kalmıyor ne yazık ki, gözyaşı, tarifi mümkün olmayan bir acı ve umut edilen SABIR... Mevlam mekanını cennet, kabrini nurla doldursun..Geride kalanlara SABIR ve dayanma gücü nasip etsin..Ölümün soğuk dokunuşu maalesef yine hepimizi derinden üzmüştür....

    YanıtlaSil
  6. Bu sabah Uskudar Amerikan Mezunlar Dernegi'nden gelen bir vefat duyurusuyla şok oldum. Uskudar'lı olduğunu bile bilmediğim, fiziksel olarak sadece bir kere, o da iş için, biraraya gelme şansı bulduğum ama çok sevdiğim sevgili Şule vefat etmiş. Hastalığını geçen yaz şans eseri, ona gönderdiğim bir maile cevaben, bana hastalığı için Almanya'da olduğunu ama iyilemekte olduğunu yazdığında öğrenmiştim. "Yaşadıklarına çok üzüldüm ama iyileştiğine çok sevindim, gelince görüşürüz." diye mesaj göndermiştim. Bugün gecikmeli yılbaşı hediyelerim içinde kendisine gönderilecek küçük bir kitabım vardı. "Mutluluğun kodunu bulan Şule'ye...." diye yazmıştım içine. Sonra bu blogu buldum, yazılan herşeyi okudum. Elimde hediyem, hayatımda bir defa gördüğüm Şule için gözyaşlarım sel oldu akıyor. Hayatına yakından dokunduğu tüm şanslı insanların, başta ailesinin, tüm sevenlerinin başı sağolsun. Rahat uyu Şule.

    Pelin Urgancılar, UAL '93

    YanıtlaSil
  7. buraya yazmak şimdi sanki boşluğa yazmak gibi oluyor ya da eğer varsa öbür tarafa seslenmek gibi.. şu bir gerçek ki genelde "iyi"ler bu hayatta çok hırpalanıyorlar, erken gitmek de bunlardan biri.. eğer "allah" "sistem" ya da her neyse bu "iyi"lere çok daha iyi şeyler yaşatmak için onlara bunları yapıyor ve erken alıyorsa gene de hak etmiyor deriz ama ehh bi nebze olsun içimizi ferah tutturur.. yok eğer böyle birşey yoksa işte insanı isyan ettiren duyguları yaşatıyor..hak mı bu... adalet mi bu...hani allah adaletliydi gibi gibi uzayan ve bitmeyen bi dolu cümle çıkar ruhumuzdan aklımızdan..ve sonuç kalsik söylem vah gidene olur derler.. gerl kalanlar için bi şekilde yaşam devam edecek, zaman en iyi ilaç derler demesine ama nasıl zor olduğunu yaşayanlar bilir.. petek in de dediği gibi Şule nin yaşadıkları çevresine gerçekten sağlığın ne kadar önemli olduğunu öğreten deniz feneri olduysa umarım herkes bu öğretiyi iyice sindirip bi dolu gereksiz kavgalar, sevgisizliklerle yaşamlarını boşa geçirmezler.
    sadece üzüntüyle onu anmak yerine ona teşekkürlerimizle analım.. sen hepimizin kahramanı oldun bize bu yaşamda sağlık ve sevginin en önemli olduğunu öğretmek için yaşadın bütün olanları diyelim ve çok teşekkür edelim..
    yolun açık olsun, hiç ağrı sızı olmasın sevgimiz zaten seninle beraber..

    ailesine özellikle Alev e çok teşekkürler..

    sema ağazade

    YanıtlaSil
  8. Sule Hanim’la dogumgunumuz ayniydi, 23 Ocak. O gun birbirimize mesaj gonderirdik, "iyi ki dogduk !" diye. Ilik naklinden sonra, bloga artik yeni bir dogumgunu oldugunu yazmisti. Dolayisiyla, ben bu seneki dogumgunumde mesaj almayi beklemiyordum, ama kesinlikle bu sekilde degil... Cok buruk bir 23 Ocak olacak benim icin... Cok sevdigim, saydigim, takdir ettigim, hayatimda yer etmis bir is arkadasini kaybetmis olmanin uzuntusu icindeyim...

    Alev Hanim, tek cocuk olan ve tek cocuk yapmayi dusunmekten cekinmeyen bana, bir kardes sahibi olmanin, kardes sevgisinin ne oldugunu gosterdiniz burada. Insanin sizin gibi bir ablasi ve Yalcin Bey gibi bir agabeyi olmasi ne buyuk bir sans, ne buyuk bir nimet! Bilin ki, ileride iki cocuk sahibi olursam, bunda sizin payiniz cok buyuk olacak... Tesekkurler...

    Size ve tum ailenize bas sagligi ve sabir diliyorum.

    Asli

    YanıtlaSil
  9. İŞTE BU SÖZÜN BİTTİĞİ YER......
    HAYAT İNSANA BÖYLE OYUNLAR OYNUYOR
    ACINIZI ÇOK İYİ ANLIYORUM ELDEN GELEN HER ŞEY YAPILDI AMA KARAR BÜYÜK YERDEN....
    SİZE VE AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM.GERİDE KALANLARA DA SABIRLAR......
    NUR İÇİNDE YATSIN.:(

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Şule'mizi kaybettiğimize üzgünüz. Ama onu hatırladığımız her zaman, şimdi ya da daha önce, içimiz ısınıyor, yüzümüz gülüyor. İnanıyoruz ki boşa geçmiş bir yaşam değil onunki, iyiliğiyle, insancıllığıyla birçok insana mutluluk aşıladı, örnek oldu, bir iz bıraktı. Başka herşeyin anlamsız olduğu bu dünyada daha ne olsun..
    Özgüven'ler

    YanıtlaSil
  11. Bir yolu bulunur mu bilmem sizsiz yaşamanın...

    Boğazımda bir düğüm var sanki kurtulmam imkansız. Daha söylenecek çok şey vardı, paylaşacak çok şey vardı, geriye sizden o tatlı unutulmaz anlar kaldı.

    Esra Özyücel

    YanıtlaSil
  12. Şule'm, canım arkadaşım, dostum,
    O güzel gözlerinin sevgi dolu bakışı, hayatım boyunca içimi aydınlatacak......
    Işıklar içinde yat güzel prensesim........

    YanıtlaSil
  13. Başka bir boyuta geçiş.Böyle kabul etmek lazım, buradaki yaşamda bu kadar insanın sevgisini kazanmış olmak, kısacık bir ömre bu kadar güzel şeyler sığdırmak, bir insanın elde edebileceği en özel değerler. Keşke hepimiz böyle güzel anılmak ve gönüllerde yaşatılmak becerisi sergileyebilsek. Demek ki senden öğreneceğimiz çok şey var. Uzun yaşamaktan ziyade, kaliteli ve öğretici yaşamanın ne kadar değerli olduğunu bizlere öğrettiğin için teşekkür ederim sana. Rahat uyu e mi.

    YanıtlaSil
  14. Şule'yi Aslı Sunaç sayesinde tanıdım... Büyük bir kalp, müthiş bir cesaret ve de kelimelerle tarifi yetersiz kalacak yüreği kocaman bir aile... Bizzat tanışmamış dahi olsak da, "damdan düşenin halinden damdan düşer anlar" misali kısa sürede yoldaş olduk. Sağolsun, onca zorluk içinde ben Datça'dayken aradı... Kitap projesini yapmak istediklerini anlattı. Sesindeki heyecanı unutmam mümkün değil! 10 Aralık'taki mailinde
    "Ecmel ile sözleştik ilk kendimi iyi hisettiğimde Datça’ya, çam ve tabiatın tüm kokusunu içimize çekmeye gideceğiz" demişti... Biliyorum ki, Şule Şubat sonu Datça'da gelincikler açarken ilkbaharın havasını soluyacak... Onun öğretileri, yaşama sevinci, yüreğindeki sevgi ve heyecan hep sevdikleriyle olacak... Tanrı herkese onun kadar sevilmek nasip etsin. Bu yaşamın bir son olmadığına inanıyorum; bir sonraki görüşmeye kadar hoşçakal Şule!

    Alim
    www.alimrachel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  15. Cok cok uzgunum.. Once cook cook uzaklardan haberim oldu .. sonra ah bir Sule'yi bulsam derken aslinda kaderin cilvesi babamla ilgili olarak ayni tip dert ile ugrasirken cok da yakinmisim ..sadece 1 kat altinda.. bilmiyordum .. uzuluyorum .. her gun O'nu dusunuyordum her yeni gune sizin - bizim nisantasi rezidance'da merhaba derken.. O zaten melekdi ama simdi gercekden MELEK oldu. Kardesimi ve kendimi dusunuyorum.. Sizi tanimiyorum ama soyleyecek soz bulamiyorum..Takdir ediyorum. Zaman kutusunda cok cok ozel bir kosede Sule.. Siz de. Hepimizin zamana ihtiyaci var. Allah sizlere sabir versin. Saglik versin. Arkamizdan gelen minik kuzularimiz, kucuklerimiz icin devam ediyoruz.. etmek zorundayiz Ama ozel Zaman kutulari her daim icimizde, Melekler kalbimizde..

    YanıtlaSil