4 Ocak 2011 Salı

4 OCAK 2011 SALI

ZOR GÜN...

Bugün, benim için hayatımın en zor günü.. Birazdan Şule'mi almak için Nişantaşı'ndaki rezidansımıza gideceğim.!!! Yalçın ve sevgili Emre orada beni bekliyor olacaklar. Son bir kez 6517 ye bakmak istiyorum... Orada çok şey yaşadık...Unutulmayacak şeyler. Hem Şulem ile, hemde Ecmel ile...Ben artık hem sizlerin hemde Ecmel'in can arkadaşlarının Alev ablasıyım.
Sakın bunu unutmayın. Bugün bana kuvvet dileyin.. Dik durmak zorundayım.
Çok zor...Kardeşi kaybetmek çok zor...
Hepimizin tekrar başı sağolsun.. Levent' te buluşmak üzere...
Alev

20 yorum:

  1. Canım Alev Abla,

    Senden artık benim Alev ablamsın ! Beni az çok Şule'den duymuşsundur. Bundan sonra sizler için yapabileceğim herhangi bir şey benim için tarifi olmayan bir memnuniyettir. Ne zaman istersen senin yanında olmak çok isterim.

    Sevgili Alpcim, teyzeciğine söylediklerim senin için de geçerli, sen bana anneciğinin hatırasısın. Kafan sıkıştığında belki beni aramaya çekinebilirsin, ama çekinme çünkü ben burada sana yardım etmek, seni kucaklamak için bekliyorum!

    Annenden bildiğim ayakları yere basan, olgun, mantıklı ve bir o kadar da kendine güvenen bir gençsin. Etrafın kalabalık, bu da senin şansın ! Bir sürü teyzeler, amcalar, agbiler ve ablaların var! Yanlız değilsin ! bunu hiç unutma !!

    Sevgiler,kolaylıklar
    Adile

    YanıtlaSil
  2. Alev Abla'mız,
    Göz yaşı dinmiyor bir türlü. Allah bir güç verseydi de oysa, Şule'mizi kahkahalarla, onun yüzünden eksik etmediği gülücükleri ile, sevdiği şarkılarla yolculamak mümkün olsaydı. Acımız izin vermiyor şimdi. Sabırlar diliyorum hepimize.
    Sevgilerimle
    Petek

    YanıtlaSil
  3. keşke daha önce tanısaymışım sizleri...Şule'yi.....inanın söyleyecek hiç bir şey bulamıyorum...sadece sabır diliyorum...

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Alev Abla,
    Sizi bu blog'dan haberdar olduğum günden beri sevgiyle, hayranlıkla izliyor, okuyor, kocaman yüreklerinizin çabasına tanıklık ediyorum. Bir kaç defa Sevgili Şule Hanım'a, "adaşım, meslekdaşım" diyerek seslendim yine bu blogdan. Bir projede tanışmıştık; aynı işi yapıyor olmak ve adaş olmanın yanı sıra, güler yüzü ben de kısa sürede izler bırakmıştı... Şule Hanım’ı, paylaştıklarınızdan ve sizleri seven sayısız dostunuzdan daha yakından tanıma şansım oldu.
    Hepimizin "Alev Ablası" oldunuz, tüm sıcaklığınız, özveriniz ve içtenliğinizle...
    Size sabır, size güç diliyorum... Başınız, başımız sağ olsun..Sizi, tüm ailenizi sevgiyle kucaklıyorum.
    Şule Sönmez

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Alev ,
    Bu güne kadar nesıl ki sevgi ile, dualarımız ile , sizlerin yüreklendirmeleri ile dik durduysak bu gün de dururuz , söz !!!
    Sevgiler Nilgün Pakkan

    YanıtlaSil
  6. Zor. Çok zor...
    Sevgili Alev Abla'mız, Allah kuvvet versin, hepimize sabırlar versin..
    Şule'ciğimiz ışık ve sevgiyle olsun..
    Ece

    YanıtlaSil
  7. Allah'ım mekanını cennet bahçesi, sevdiği kullarına komşu, tertemiz ve huzurlu ebedi hayatına kavuştursun...
    :(
    Çektiği tüm çileler;
    varsa tüm günahlarının,
    varsa tüm eksikliklerinin kefareti olsun...
    Allah, geride kalanlara çok büyük sabır-dayanma gücünü versin..
    Lütfen ayakta kalın, Lütfen ağlamayın..O, hepinizin iyi olmasını isteyecek ve bunu hissedecektir...
    Bu kötü hastalıktan bizimde kayıplarımız oldu..Çok iyi anlayabildiğim bir durum..
    Bu hastalık nedenli elveda edenlerin Allah katında özel bir yeri olduğuna inanıyorum...Acıları dindiği için mutlu olunması gereken bir gün gerçekte....!!! Ama bugün üzgünüm..

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Alev Abla'mız,
    Şule'miz bizim Prensesimizdi.... ve hep öyle kalacak....
    Sevgi dolu insanı uğurlamak için Levent Camisi doldu, taştı....
    Şule'miz ise huzura kavuşmuş olarak bir yerlerden bizlere gülümsüyordu...
    Üzeri beyaz tüllü kır çiçekleri ve güllerle kaplı ebedi istirahatgahı, ışıklı yolunu bize anlatıyor gibiydi...
    Değerli TARAY ailesine büyük acıları için sabır diliyorum..........
    Kaş'da da bir kardeşiniz olduğunu sakın unutmayın.......

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Alev Hanım,
    sizinle sanıyorum hiç karşılaşmadık...Bizim Şule ile 15 yıl kadar öncesine giden bir dostluğumuz vardı..Ç4.Levent'te çok yakın oturduk ve pek çok ortak arkadaşımız vardı.Şule ile tanıştığımız günlerden bu güne ikimizinde hayatında çok şey değişti...Ama biz hep biribirimizden haberdar olduk ve hep çok kaliteli zamanlar geçirdik. Geçen yıldan beri hep mailleştik...Hatta Şule'ciğim, beni her ödülümde arayıp kutlayanlardan biri olmuştur...O, benim için 'hem başarılı, hem mütevazı, hem de gerçek iyi bir insan' olarak örnek olmuştur hep... Bu gün bir işim nedeni ile Ankara'dayım, dolayısıyla hep dualar ettim ve kalbim sizinleydi...Sizi bu süreçte ne kadar çok sevdim anlatamam...Siz kardeşlik kavramının değerini bize yeniden anlattınız...Size çok büyük sabırlar diliyorum...Umarım bir gün karşılaşırız...Sevgi ve dostlukla...

    YanıtlaSil
  10. Sevgili Alev,

    Meleğimizi beraber uğurladık. O o kadar güzel, iyi, zarifti ki bugün ona veda töreninde herkes ne kadar içtenlikle çok üzgündü. Gökyüzü de bizlere katıldı. Sizler, ailesinin güzel insanları ve bizler onu sonradan edinenler ne şanslıymışız onunla hatıralarımız olduğu için. O da çok şanslıymış, sizler gibi bir aileye sahip olduğu için. Alp'ciğim, Alev, Ecmel, Yalçın, anneniz ve kuzenler, yeğenler, Allah onun acısını unutturacak başka cı vermesin, metanet ve sabırlar versin, can Şule'mize de sonsuz huzur, rahmet bağışlasın.
    Ben ve pek çok seveni sizleri çok sevdik, seveceğiz. Bizi de aileniden sayın emi.

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Alev Hn,

    Blogunuz sayesinde gün gün takip etmiştik Susumuzu-Ne güzel bir dayanışma birliktelik gösterdiiniz hepimize. Aile dediğin budur dedik hep beraber. Hep onun yanındaydınız ne güzel sevenleri de hep varlıklarını hissettirdiler. Biraz da blogun tüm sıkıntılara rağmen umut dolu ve neşeli havasından sanıyorum hiçbirimiz Şule'yi kaybedebileceğimiz ihtimalini düşünmemişiz. Sanki lösemiyle değil de griple savaşıyor gibi düşündüm ben hep kendi adıma atlatacağından bir gün bile şüphem olmamıştı.

    Ne mutlu Şule'ye ne kadar çok seveni varmış. Yaşarken de bunu gördü. Uğurlarken de cami doldu taştı. Gök yarılmış, trafik kilit olmuş araçları koyacak yer kalmamış kimse hiçbirşeyi bahane etmeden uğurlamaya gelmişti Sule'yi. Sulemizle sadece bir kere görüşmüş insanları bile gördüm bugün camide demek ki her dokunduğu insana hissettirmiş sıcaklığını. Onu şu veya bu şekilde kısacak tanımış olan kimse kayıtsız kalamamış.

    Keşke daha çok anlar biriktirebilseydi ama Şuşu herkese nasip olamayacak bir sevgi seli görerek ayrıldı aramızdan. Allah oğluşuna eşine ve sizlere büyük sabır versin. Sizin içiniz rahat olsun, ne mutlu size, onun için yapabileceğiniz herşeyi ve fazlasını hakkıyla yaptınız. Hepmizin başı sağolsun.

    YanıtlaSil
  12. Alev'iğim,Acıyı bizler bu kadar derin yaşarken sizler kimbilir neler hissediyorsunuz.Biliyorum çok zorHiç bir zaman ne kalbinden nede beyninden çıkmıyor.Ancak zaman sana bununla yaşamayı öğretiyor.Özleme gelince bak ona bir çözüm yok.
    Yeni bier sayfa açıyorsun,emanetinAlp var.Annen Yalçın Bertan,Ecmel var. Seni yeni işler bekliyor.Bizde bekliyoruz.Artık Şule'nin blogunda güzel haberler okumak istiyoruz.Ümit ederim Şule'cik de okumak sevinmek ister.Bizler burdayız ne zaman ne isterseniz hazırız.
    Haydi Alev göster kendini,hasretle bekliyoruz.
    Sevilmenin benimsenmenin ne olduğunu bize öğreten ŞULE nurlar içinde yat.

    YanıtlaSil
  13. Alev Hanim,

    Sizin araciliginizla tum ailenizin ve Sevgili Sulenizin tum sevenlerinin basi sagolsun.

    Her gidis zor, yikici, etkileyici. Sanirim farkli zamanlarda ayni yerlerde bulundugumuzdan, baska baska zamanlarda da olsa hayatlarimizda benzer anlari yasadigimizdan (ya da ben oyle oldugunu dusundugumden) bu gidis beni cok etkiledi.

    Gunlerdir yazdiklarinizi okuyorum. Aynen dediginiz gibi kardesinizin guzel gulusuyle ben de gulumsuyorum. Sizin yazdiklarinizla, kendisinin yazdiklariyla zaman zaman uzuluyorum zaman zaman gulumsuyorum. Sonunu bilmek istemedigim bir hikaye okudum. Keske istediginiz gibi bir masal okuyor olsaydim. Masalin sonu da aynen o sizlerin yazdiginiz gibi olsaydi. Olmadi ya gercekten sizleri hic tanimasam da uzuluyorum.

    Inaniyorum ki hayatinda sizler gibi bir aile ve dostlara sahip oldugu icin guzel gunleri cok olmustur. Gittigi yerde de huzur bulsun, mutlu olsun dilerim. Sizler, esi ve oglu icin sabir diliyorum ve ben izninizle en cok o guzel gulusunu aklimda birakiyorum.

    YanıtlaSil
  14. Alev Hn,

    Söyleyecek söz bulamıyorum sizin, tüm ailenizin, ve Şule Hn'ın tüm sevenlerinin başı sağolsun. Allah sabır versin ve rahmet eylesin.. Çok üzgünüm gerçekten.

    Sevgi ve selamlarla,
    Tuba Uzer

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Şule Hn'a...

    "Seni düşündüm dün akşam yine
    Sonsuz bir umut doldu içime
    Birde kendimi düşündüm sonra
    Bir garip duygu çöktü omzuma

    Hani ıssız bir yoldan geçerken
    Hani bir korku duyarda insan
    Hani bir şarkı söyler içinden
    İşte öyle bir şey

    Hani eski bir resme bakarken
    Hani yılları sayar da insan
    Hani gözleri dolar ya birden
    İşte öyle bir şey,işte öyle bir şey

    Seni düşündüm dün akşam yine
    Sonsuz bir huzur doldu içime
    Bir de kendimi düşündüm sonra
    Bir garip bir duygu çöktü omzuma

    Hani yıldızlar yanıp sönerken
    Hani bir yıldız kayar da insan
    Hani bir telaş duyar ya birden
    İşte öyle bir şey

    Hani bir yağmur yağar ya bazen
    Hani gök gürler ya arkasından
    Hani şimşekler çakar peşinden
    İşte öyle bir şey,işte öyle bir şey"

    Dualarımız hep sizinle...

    YanıtlaSil
  16. Başımız sag olsun ,Sule her seyın en ıyısydı
    sevgı dolu,yureklı cok cok ıyı ınsandı sızler gıbı bellı kı allah sabırlar versın yokluguna alışmak kolay olmayacak Selma Cankat

    YanıtlaSil
  17. Mutluluğun dayanıksız bi şey olduğunu tam da şimdi eve döndüğümde anladım. Benim avuçiçi kadar ev bile nasıl büyük ve boş geldi şimdi tarif edemem. En küçük odasında bi koltukta büzüşerek, içime çöken boşlukla başa çıkmaya çalıştım. Çok zor da olsa kalkıp size bu bir iki satırı yazmak istedim benim GÜLÜŞÜ YÜZÜNE SIĞMAZ canım arkadaşım Şulem.

    Beklemeyi senle ne çok sevmiştik.

    Artık GÖKYÜZÜNDEKİ BULUTLARA SENİN KONUŞMA BALONLARIN olarak bakacağız, unutma bizi,KONUŞ BİZİMLE, habersiz bırakma.

    o KADAR ÇOK SEVDİK Kİ SENİ

    YanıtlaSil
  18. Iki gundur surekli blogu okuyorum, sanki tekrar onu yasamak ister gibi.. Tekrar tekrar neler gecti, ona yeteri kadar destek olduk mu, acaba soylenmemis neler kalmis bakip durdum. Ozellikle mutlu sayfalari tekrar tekrar okuyorum, resimleri kafama iyice kaziyorum. Benim guzel arkadasim,gelincigim, can yoldasim, kalbimdesin.

    Sulem sen kösüldum demistin, bu sefer biz kösülüp kaldik. Bir an elimizden siyrilip gittin. Sana daha cok anlaticaklarim vardi, sonra soyle bir sarilsam son kez bir tutsam, sana ne olur merak etme hersey yolunda deseydim.
    Kalbimin bir parcasi kopup seninle uctu gitti.

    Alev ablam, Yalcin, Alp, Allah sizlere kuvvet ve sabir versin. Siz artik bizim parcamizsiniz, her an dusuncemde, kalbimdesiniz...

    Alev A.

    YanıtlaSil
  19. Bir bankacı olarak neredeyse hiç takibimde olmayan Finansgündemi bir rastlantı sonucu incelemiş “ING de acı kaybımız” adlı başlığı gördüğümde bi üzüntü yaşamıştım. Ancak bunun hayatıma bir “keşke” daha ekleteceğini bilmiyordum...Evet, dün, bugün benim de acı günümdü. İlk blog okuyuşum...Kendimce bi duygusal bağ kurdum, yazılan her blogda onlarla kah güldüm, kah ağladım. Keşke ben de O’na Şuşucum diyebilseydim.
    Mikroplara yanlış adreste olduklarına ikan edip, Şuşumuzu rahat bırakmaları için savaşabilseydim.
    Ama şimdi onlar başka adresler bulacaklar...  Herkesin yanında böyle motivatör olmaz. Sımsıcak kalpli&Empati kahramanı Alev Hn&Süper Yalçın Bey’in&Şuşu’nun Herosu Ecmel Bey herkesin hayatında yok... Bu yüzden eminim ki yarım kalan bu kitap yayınlanacak ve nice güzel kalbe ışık tutacak.

    YanıtlaSil
  20. Bir bankacı olarak neredeyse hiç takibimde olmayan Finansgündemi bir rastlantı sonucu incelemiş “ING de acı kaybımız” adlı başlığı gördüğümde bi üzüntü yaşamıştım. Ancak bunun hayatıma bir “keşke” daha ekleteceğini bilmiyordum...Evet, dün, bugün benim de acı günümdü. Blogtaki tüm notları okudum, fotoğrafları inceledim.. Yazılan her blogda kah güldüm, kah ağladım. Sonunda ise keşke ben de O’na Şuşucum diyebilseydim diye iç geçirirken buldum kendimi. .
    Mikroplara yanlış adreste olduklarına ikna edip, Şuşumuzu rahat bırakmaları için savaşabilseydim.
    Ama şimdi onlar başka adresler bulacaklar... :(( Herkesin yanında böyle motivatör olmaz. Sımsıcak kalpli ve Empati uzmanı Alev Hn &Süper Yalçın Bey’in&Şuşu’nun Herosu Ecmel Bey herkesin hayatında yok... Bu yüzden eminim ki yarım kalan bu kitap yayınlanacak ve nice güzel kalbe ışık tutacak.

    YanıtlaSil