16 Ocak 2010 Cumartesi

Essen Chronicles

Dün akşam Yalçın'ın çocuklar Aylin & Derya geldiler. Anette'nin Düseldorf'ta mesleki kadınlar toplantısı varmış. Pazar günü o da gelecek ve birlikte dönecekler. Bugün hava güneşli ve biraz hava yumuşadı. Güzel bir kahvaltıdan sonra ben blog'u güncellerken, Derya da Aylin'e fizik dersi çalıştırıyor. Birazdan dışarıya çıkacağız. Halimin yettiği kadar yürüyebiliyorum.

Pazartesi günü sabah saat 9:00 da hastaneye gidiyoruz. Önce biyopsi yapacaklar ve bazı tetkikler. Bu testlerin sonuçlarındı aldıktan sonra doktor kesin bir plan söyleyecek. Benim tahminin haftanın ikinci yarısı transplantasyon istasyonuna yatabilirim. Doktor sonuçlar ne çıkarsa çıksın biz bu process'e başlayacağız dedi. Öncesindeki kemo, dozu falan biyopsi sonuçlarına göre karar verilecek.

Çıktık bir yola, kervan düzülecek bu yolda!

7 yorum:

  1. Ya cok komiksiniz son cumlede koptum/ Ben kapi sapiginiz

    YanıtlaSil
  2. Şulecim, senden çok uzak kalmışız.Bundan sonra hergeçen günün daha iyi olsun inşallah. Çok dua ediyoruz. Seni çok seven Gulnaz ve Ali.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Şule Abla ben de haberleri burdan takip ediyorum artık :) Dualarım seninle. İnşallah bu yaz hep beraber görüşüceğiz her zamanki gibi :)

    Ismet

    YanıtlaSil
  5. Kalbimiz seninle Şule, yolun açık olsun...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Şule,mükemmel kariyenın yanına bırde yazarlığılı eklemişsin.Buna halledeceksin.Sana da bu yakışır.2010 yılında seni best seller bir yazar olarak göreceğiz.Bütün dualarım senınle olacak.Seni hergün izleceğim.Buda geçer...... Ferhal Üsküdarlı Kazdal(Alev'in arkadaşı)

    YanıtlaSil
  7. Şuşucum, yirmidört saati geride bıraktın bundansonrası daha kolay olur inşallah. Azminize bizde dualarımızla katılıyoruz, hepinizi öpüyoruz. Füsun

    YanıtlaSil