18 Şubat 2010 Perşembe

14.GÜNÜMÜZ

Merhaba sevgili dostlar, arkadaslar,

Bir günü daha geride biraktik ve ne mutluki ben yine size güzel haberler verecegim.

Sule, bugün düne gore daha da iyiydi. Lökositlerimiz yükselmeye devam ediyorlar. Ama bana yine sayi sormayin. Agzindaki yaralar artik düzelmeye yüz tuttular. Tek sikayeti, cani birseyler yemek istiyor ama hafif midesi bulandigi icin yiyemiyor. Yani, cani cekiyor ama ici almiyor....

Öglenden sonra doktoru gelip bunlari anlattiginda" müsaade edin de bunlar olsun artik. Belli bir sürec var, agizdan beslensenizde bu süreci zaten kisaltamazsiniz. Acele etmeyin" dedi. Birkac gün icinde bu sikayetleride bitecek insallah.

Bugün Sule' nin camekanina bir ziyaretci gelmis. Istanbul'daki hastanede yatarken oradaki doktorumuz Azerbeycan'li bir cocugunda bizim arkamizdan Essen'e gelecegini söylemisti. Isde o cocugun annesi gelmis.

Telefonla konusmuslar. Laf arsinda hanim, oglunun hastane yemeklerini yiyemedigini, evden pisirip getirdiklerini ve hastanenin o yemekleri sterilize ettigini soylemis. Boyle birseyin olabilecegi bize söylenmemisti.

Yarin gittigimde bizimle yakindan ilgilenen Türk sekreter Nermin hanimla bu konuyu konusacagim. Bizede okey cikarsa Susum ne istiyorsa yapar götürürüm.

Yeni ögrendigimiz bir konuda bizi sevindirdi. Yapilan genetik tetkikler sonunda Sule'nin kaninda kanserli hücre olusmasina neden olan gen saptanmis. Bu Sule'ye iki avantaj getiriyor. Birincisi, yapilacak olan rutin kontrollerin her defasinda, kemik iligi biyopsisi yapilmayacak. Kandaki belirlenen formülü kontrol edecekler. Ikincisi ise daha da güzel. Artik cok yakin bir zamanda genetik yapidaki sapmalari kontrol altina alabilecek ilaclarin kullanilmaya baslanacak olmasi.

Isde boyle arkadaslar. Sizlere yine güzel haberler vererek bu günü de özetlemeye calistim. Yarin tekrar bulusmak üzere....

Saglicakla kalin,
Alev

11 yorum:

  1. Gene gunu guzel bitiriyorum, heyecanla haber bekliyordum cok sevindim.
    Zaten 2. resimde benim Susumun kendine geldigini anladim- o hareketi kanserli hucreyi yapan gene yapmis...Cok haklisin Susum, o genin X@#$$!

    Kocaman kucakliyorum ve opuyorum..

    YanıtlaSil
  2. Selamlar, ellerine parmaklarına sağlık....Kaka hücrelere ölüm.Hepsi yok olsun.Alev'ciğim şimdi izni aldın,kimbilir ne güzel mamalar yaparsın.Hergün güzel haberler almak çok hoş oluyor,güne bir başka başlıyorum.Şule'ciğim devam.......

    YanıtlaSil
  3. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne ayıııııp! susum ben sana dememısmıydım boyle ayıp ısaretler yapma dıye!bak acı bıber suserım ellerıne sonra karısmam............SAKA SAKA !aslanım susum,sat anasını dunyanın ıste boyle sekıl a dakı gıbı....affffffferın sana. Bu arada artık alev gecesını gunduzune katıp dunyadakı en guzel yemeklerı yapacakkkk.bılmeyenler ogrensın!arkadasım gıbı guzel ve ozel yemek yapan tanımadım sımdıye kadar haberınız olsun.!!!!!!!!!!!!o yemeklerle susu degıl ıyılesmek dunya pantetlon yarıslarını bıle kazanır valla.opuyorum hepınızı nur

    YanıtlaSil
  4. Sule hanım, helal olsun size. Diyorum ki bu fotografı bankanın reklamlarında mı kullansak, ama önce "complience" grubundan onay almamız gerekecek, bu beni endişelendirdi. Bir de yeni CEO ne düşünür, ona emin olamadım.
    Herşeyin iyiye girmesi ne güzel, her aksam bugün nasıl bir gelişme oldu diye merakla açıyorum sayfayı.
    Öpüyorum sizi.

    YanıtlaSil
  5. sevgili sule alev sulecigim artik dunyaya meydan okuyor vallaa bunda erkek iliginin etkiside var tabi artik orasini ecmel dusunsun bizene alevcigim serra daha gelmedi bende burda yalnizim keske daha yakin olsaydik fransadan cenevreye 25 dakikada gittigim gibi orayad gelebilseydim oranilettigin guzel haberler icin binlerce tesekkurler sizler uc silahsorler gibisiniz vallahi bu arada ecmelde dartanyan oluyor herhalde ovunmek gibi olmasin ama onundabu corbada tuzuvar degilmi sulecigim insaallah herse sey yolunda az kaldi biraktigimiz yerden devam edecegiz aciklari kapatacagiz cok opuyorum gulsumanne

    YanıtlaSil
  6. Intermet ortaminda Yapilan Yayinlarin Ceki Duzen Verilmesi Hakkindaki 5552 sayili ve Muzir Nesriyattan Sakinmaya iliskin 1174 sayili kanuna aykiri hareket etmeniz nedeniyle blogunuz hakkinda 1 gun sure ile kapatma cezasi verilmesi gerekmesine ragmen, ilgili mercilerce sozkonusu nonverbal hareketinizin Almanca'da"BUDUR"yani basardim anlamina gelen cok yaygin kullanilan bir "gesture" olduguna dair, bir aciklama yapildigindan, bu on yargili kararimiz icin ust kurul adina ozur dilerim. (ulann ilgili merciler eger bu bilgi bi yanlis olsun yaktimmm hepinizi)

    Ruhi Satilmis

    Ust Kurul ama Yedek Uye

    YanıtlaSil
  7. sevgili şuleciğim
    canım arkadaşım bugünlerde beni senden almakta olduğum güzel haberler kadar hiçbir şey beni mutlu edemezdi.seni kucaklıyor ve öpüyorum.tanrıya seni bizlere bağışladığı için şükürler olsun.bizlere bu güzel haberleri veren aile fertlerine de teşekkürler..
    harika

    YanıtlaSil
  8. Aaa o meşhur fotonuzu kaldırmışsınız Şule hanım, sansür mü? Allahtan sabah zirve yolcularımızla görüşmelere girmeden önce Oya göstermişti, yoksa bu yorumlardan sonra meraktan çatlardım herhalde.
    Bu akşam da güzel haberlerinizi aldık ablanızdan, belki yatmadan önce 15.günü de yakalarım.
    Çok öpüyorum.

    YanıtlaSil
  9. Minik kutucuga basinca baska sayfada aciliyor mesur resim :))

    YanıtlaSil
  10. Dear Sule cim

    All what I see looking at your pictures that beautiful face and strong will... we miss you a lot and look forward to see you soon in Istanbul...Thanks to Rana who shared this web site we able to follow your progress daily..:Funda sends you her best wishes and all LMI family....Jack :))

    YanıtlaSil