8 Şubat 2010 Pazartesi

4. GÜNÜMÜZ


Merhabalar,


Bugün sabahleyin Şule' nin yanına gittim. Saat 15 e kadar oradaydım. Sonra eve döndüm, Yalçın la alışverişe gittik. Neyin hangi markasını , neyi hangi mağazadan alacağımı falan bana gösterdi. Çünkü, hastaneye yatmadan önce Şule ile beraber 10 gün yanlız kaldılar. Şule' yi Yalçın besledi. Birgün talefonda Yalçın bana " Şule'yi doyuramıyorum, kurt gibi yiyor" diye takılmıştı. Bende şimdi bir ay sonraya hazırlık yapıyorum. Neler neler pişirip yedireceğim Şuşu cuğuma. Domuz pirzolaları bile yapacağım.!!!!!!!!!!! Bunun şakasını yapıyorduk İstanbuldayken.....



Şule cik bugün, düne göre biraz daha iyiydi. Gözleri daha canlı bakıyordu. Yine dialize bağlıydı. Ama sonradan öğrendikki, nakilden sonra verilen ilaçları daha iyi kontrol edebilmek için her hastaya bunu uyguluyorlarmış. Bunu öğrenince içimiz daha rahat etti. Öğlenden sonra ben orada olmadığım için daha fazla birşey yazamayacağım. Birazdan Yalçın gelir taze haberler getirir. Onun gelmesini beklemeden bu yazdıklarımı bloğa yolluyorum. Zira bilgisayarım oyunbozancılık yapıyor. Bazen küt diye kapıyor kendini. Aman kapatmadan yolluyorum sizlere. Hoşçakalın. Yarın daha tafsilatlı olacak.. Söz......


Sağlıcakla kalın...


Alev




Yalçın şimdi geldi. Şule' nin daha iyi olduğunu, doktorun benden sonra Şule ile konuştuğunu, durumun çok normal seyrettiğini, vucuttaki suyu çabuk çekerlerse tansiyon oynamalarının olabileceğini ama bunu istemedikleri için ağır ağır uygulama yaptıklarını söylediğini anlattı. İçimiz rahat bir gece geçireceğiz inşallah. Yalçın resim de çekmiş. Size yolluyoruz..

Gördüğünüz gibi artık bloğuna da bakabiliyor, haberiniz ola!


Tekrar hoşçakalın....




19 yorum:

  1. Alev Hanım teşekkürler. Valla fotoları büyütüp bakıyorum, gözle görülür bir toparlanma var Şule'ciğimde. Yorgun, bezgin halinde önceki fotolara göre çok farklı. Selam Şule'cim, selam benim güzel arkadaşım. Güzel günler önünde!!

    YanıtlaSil
  2. canım benim, bak görüyorsun, her gün daha iyiye gidiyorsun.. sayılı gün çabuk geçer, 4 oldu bile... az kaldı bir tanem.. güzel günler yakında.. görecek, gezecek çok günümüz, yapacak çok işimiz var...seni seviyorum, en sterilinden bol bol öpücük gönderiyorum.. çok sevgiler Alev Ablacım teşekkürler tekrar..

    YanıtlaSil
  3. Sulecigim.. senin blogunu yakindan takip ediyorum ve yazin TR'ye geldigimde mutlaka gorusmek istiyorum... Gercekten resimde cok daha iyi gozukuyorsun gozumuz ustunde yani ha ! O guler yuzunle hepsinin hakkindan geleceksin.

    Bil ki cok cok cok bi seviliyorsun !

    Haberlerini 4 gozle bekliyorum Aylin -- hani sinifin haytasi vardi ya.. hehe...

    YanıtlaSil
  4. Suleciim..bi tanem..Cok sukur..seni boyle oturup bilgisayarina bakarken gormek..canim, hergun biraz daha iyi olacak..sonra onumuzdeki yaza bulustugumuzda, iyice keyfini cikartiriz.
    Hasretle sarilip, kucaklarim
    Meltem

    YanıtlaSil
  5. şule can arkadaşım
    bak gidiş uğurlamana yetişememiş olmanın üzüntüsü
    seni yolcu eden kalabalığın demografik yapısını görünce dahada arttı
    seni karşılamak için iki gün önceden alanda uyuklamak için izcilik günlerimden kalma donanımları dolaptan çıkardım
    hoş hatırlarsan uludağda yağmura bulanan malzemeler biraz rutubetli ama idare edecez artık
    bunu okuduğunu bilmek dahi beni ne kadar çok sevindirdi anlatamam
    saat sbaha karşı 04.15
    güzel bir gün daha doğacak kısa bir süre sonra
    yaş gününü unuttum sanma
    ama sana uşalamayacağımı bildiğim için
    bu senelikte unuttum say
    seneye telafi edecem söz .......
    güzel arkadaşım

    YanıtlaSil
  6. Alev,
    Domuz olmaz domuz olmaz!!!
    Haldun

    YanıtlaSil
  7. canlarıııım, gene ben; alev'e nasıl dua ediyorum su blog işini akıl etti diye... her halinizle görüp içimizi rahatlatıyoruz. en azından afaki şeyler düşünmüyoruz. alev'im eksik olmasın gayet iyi bilgiler de veriyor... biz de günleri sayıyoruz. bu arada bizim umutcuk da zatüree oldu. o da hastanede yatıyor yavrum. neyse bunların hepsi geçecek ve bizler gene hep beraber dedi ve de kodu durumlarına geçeceğiz. hepinizi sevgiyle öpüyorum canımcımlarım...

    YanıtlaSil
  8. Selam,selam selam.selam,negüzelhaberler vede görüntüler.Şule'cik,vallahi dedıkodu yapmıyoruz!!!!ama fena fikir değil herkes birşeyler anlatacak forumlar gelecek kaynatacağiz.Alev bunu organize etmelisin.Yarın görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  9. Doktor bu ne?!? Ecmel'i beklemeden uyandın mı? ne biçim uyuyan güzellik müessesesi bu yahu?

    YanıtlaSil
  10. Şule'ciğim,
    Hızla iyileşme haberlerini dört gözle bekliyoruz. Pınar ile yazıştık, Banu Karaşin ile konuşuyoruz. Herkes sağlık dileklerini ve sevgilerini yolluyor. Maşallah resmini de gördük, iyi haberlerini sağolsun Alev'in notlarından takip ediyoruz. Sağlık, iyilik dualarım daima seninle. Yakından-uzakdan bu kadar sevgiyle kuşatılmış bir insana artık enfeksiyonmuş, kötü hücrelermiş falan yaklaşamasın :)
    Sevgili Taray'lar kendinize, birbirinize iyi bakın, sizi seviyoruz
    Deniz

    YanıtlaSil
  11. Canım Şulecim benim !

    Kaç gündür Alev ablanın mesajlarına cevap yazıyorum ama bilgisayarima virus girmis , gönderiyim dedigimde caz yapıyor , o sebeple önceki gunlerde yazdıgım mesajlarım gelmedi. Bilirsin bende laf bitmez :))

    İyi haberlerini aldigima cok sevindim. Canım arkadasim, iyi olacaksin, buna tum kalbimle inanıyorum. Gercekten yuzun gayet iyi gozukuyor.

    Bu arada annem de her ne kadar seni tanımasa da sana sevgilerini göndermemi istedi. Aslında kendisi sana bir buket cicek yollamak istiyormus ancak Istanbul'a geldiginde gönder, hastane kabul etmez dedim. Haftanın belli gunleri bende kalıyor. Aksamları bana mutlaka, adile, Sule'nin sayfasına baktın mı bugun diyor ve birlikte de girip bakıyoruz. Sana fıkra gonderecekmis. Sekerim hayran kitlene 79'luk biri daha katıldı anlıyacagin. NEdir bu durumun kardesim ! sen geldiginde sanırım sana bir sekreter bulacagiz, gorusmeleri anca bu sekilde ayarlıyacagiz gibime geliyor.

    Persembe Sİfa ile bulusacagiz. Aradigimda telefonlarimi alo kanka naaber diye acıyor. Senin yerini kimse dolduramaz, ama kendisi bana gayet iyi sahip cıktı ve ilgisini sagolsun esirgemiyor.

    Canım arkadasim, seni hasretle kucaklıyorum, benden mikrop gecmez :)) sen dinlen guzel guzel, insallah. Taray kardesler sizlere de mutlu, sevgi ve saglık dolu neseli gunler dilerim. Saglıcakla kalın.

    Adile

    YanıtlaSil
  12. Canım Şuşucum, ne güzel seni kucağında bilgisayarınla otururken görmek. Bol enerji depola, bu yaz reunion'da çiftetelliyle kalmayacağız.. Davul zurna, artık ne raslarsa döktürürüz. Kutlayacak çok şeyimiz olacak bitanem. Öpüyorum

    YanıtlaSil
  13. dualarım sizinle hepınızı cok seviyorum opuyorum..

    YanıtlaSil
  14. Ne guzel boyle gun be gun haberlerinizi almak, hem de guzel haberlerinizi! Bu blog icin ne kadar tesekkur etsek az.
    Pozitif dusuncelerimiz hep sizlerle Sule Hanim!

    Asli Sunac

    YanıtlaSil
  15. Şulecim; sanırım yeni bir sekretere ihtiyacın varmış:( bu hiç hoş değil.. senin ezeli ve ebedi bir sekreterin var zaten.. gelince randevularını ayralarız artık ama seni o kadar çok özledim ki, sanırım çok uzun süre randevular kapalı olacak:)) ya da belki ufak bir rüşvet karşılığı, yapıcaz bir güzellik:)) canım benim hepimizden, buradaki herkesten kucak dolusu sevgi ve selamlar... kocaman öpüyoruz...

    YanıtlaSil
  16. Bugun mail box'ima bahar gelmisti. Yesile burundu sanki her yer... Okundu'lu mail gondermek meger sahane bi seymis. O 14 adayi sadece siz okuyacaksiniz diye buldum.

    Is ile ilgili mailleri okumaya basladiysaniz lokositler hizla artiyo demektir:)

    Bugunum sahiden sahane gecti mailleri okudugunuzu gordukce....yalniz yanimdaki masada ise baslama belgelerini dolduran adaya " AAAAaaa OKKUUUUDUUuu
    OOKKUUUDDduuu"cigliklarina neden olan mail fetisimi aciklamaya cesaret edemedim haliyle

    YanıtlaSil
  17. TABII KI SADECE YESILE BOYALI OKUNDULU MESAJ FETISI :))

    YanıtlaSil
  18. 3 gündür blog'a girme fırsatı bulamadım. Boş bırakmaya gelmiyor. Ne güzel boy boy fotolar, laptop'la resim çektirmeler.

    Bunları bir tiyatro oyununun sahneleri gibi algılıyorum. Rolünü bu kadar başarıyla sahneleyen başka oyuncu var mıdır? Sonucun iyi olacağına %100 emin olduğum ve ismini henüz bulamadığım(ama çok çarpıcı olması için düşüneceğim)mutlu sonlu bir oyun izliyorum hissine fena halde kapılmış durumdayım.

    Yani bilmiyorum diğer yorumcular katılırlar mı? Her akşam ya da fırsat bulduğum her an blog'u okumak arzusunu şiddetle duymak, güzel haberler beklemek, giderek bir tutkuya dönüşüyor.

    Bence sen döndükten sonra da bu portalı başka şekle büründürerek devam ettirmek lazım. Çünkü buradan müthiş bir motivatörler grubu çıkacak...

    YanıtlaSil
  19. Hepinize merhaba,birbirinize kenetlenmeniz şahane inanın sizleri her an kucaklamak istiyorum. Bu enerjinin karşısında hiçbir olumsuzluk duramaz. Alevcim hergün bizleri bilgilendirdiğin için ayrıca teşekkürler.Füsun

    YanıtlaSil