12 Şubat 2010 Cuma

8. GÜNÜMÜZ

Şule ve zenci hemşiresi

Merhaba sevgili dostlar,

Bugün Şule, düne göre çok daha iyi. Ama yorgun.

Sabah odasına girdiğim zaman onu televizyon izlerken buldum. Buradaki televizyon da bizim anlayacağımız tek kanal TRT int. Onada şükür. Devamlı haber ve belgesel yayınlıyor. İdare ediyor yani.....

Sabah kahvaltısı "ne istersiniz " diye sordular. Vallahi sipariş ettiklerinin epey bir kısmını yedi. Afiyet bal şeker olsun.....

Sütünü de içti. Daha sonra doktorumuz geldi. Onunlada güzel güzel sohbet etti. Doktor da bu durumdan çok memnun tabi. Pazartesi günü burada her yer tatilmiş. Meşhur FAŞİNG leri var. Hastanede sadece nöbetçiler bulunacakmış. Ama" beni ne zaman isterseniz arayabilirsiniz" deyince insanın içi rahat ediyor

Şule bir ara doktora "Yalçın artık rahat edebilirmi?" diye sordu. Çünkü nakil yapılana kadar çok gergindi. Hep "ya bana birşey olursa korkusunu yaşadı" Doktor da "Yalçın bey ömür boyu rahat edemez. Onun huyu böyle " dedi. Ne güzel çözmüş Yalçın'ı...

Artık hepinizin içi rahat etsin. Enfeksiyondan kaynaklanan kritik durumu atlattık. Bundan sonra bizi bekleyen olası sorunları da alnımızın akıyla atlatıp düze çıkmakdan başka amacımız yok. Dualarınızı eksik etmeyin.....

Cumartesi günü Yalçın'ın eşi ve çocukları, pazara da Ecmel buraya gelecek. Bu sayede Şule' nin de ziyaretçileri biraz çeşitlenecek. Kızcağız biraz değişik yüzler görsün artık değil mi??Acaba diyorum, arada yüzüme bir maske mi takıp gelsem... Hani değişiklik olsun diye!!!!!

Size bunları yazarken Şuşum uyuyor. Birazdan nefes terapisti gelir. Ardından oksijn bağlamamız lazım diye kapıya dayanırlar. Şöyle bir derin uyutmuyorlar kızı.

Birazdan Yalçın gelecek. beraber Türk bakkalına gideceğiz.. Tabir nasıl ama?? TÜRK BAKKAL..

Burada Yaşayan Türkler böyle diyorlar. Eğer yufka bulursak Aylin ve Derya' ya börek yapacağız.

Bugünlük bu kadar yazıyorum arkadaşlar. Biz iyiyiz.... Merak etmeyin......

Sağlıcakla kalın...

Alev

20 yorum:

  1. Şulecim !

    İyi habelerine çok sevindim canım arkadaşım. Bundan sonrası daha kolay gecicek. Düşünsene 8. günde yer içer durumdasın. Maşallah arkadaşım sana.

    Alev abla habelerinizi heyecanla bekliyorum. Şulecigimin iyi habelerini alınca nasıl mutlu oluyorum anlatamam.

    Sevgiler,
    Adile

    YanıtlaSil
  2. Susucugum,
    Ne mutluyum kendini daha iyi hissettigine:))) Iki gece once seni ruyamda gordum. Sen, ben, Alev Abla kahkahalarla guluyorduk. Ne mutlu, tasasizdik bir bilsen. Yakinda o'da olack!!!

    Alev Abla,
    Ne guzel yaziyorsun... Cok tesekkurler. ... Turk Bakkali diyorsun ya, ben en son Turk Bakkalina gittigimde yogurt, zeytin, mercimek bile aldim. Yufka tabii ki listenin ilk sirasinda..

    Sizleri Cok Ozledim. Kisa dogru gorusmek uzere:)

    SENEM

    YanıtlaSil
  3. Şule'ciğim,

    Bu kadar kısa sürede böylesine olumlu gelişmeler çok sevindirici. Bundan sonra herşey yolunda gidecek inşallah.

    Kucak dolusu sevgiler,

    Özlem

    YanıtlaSil
  4. çok mutluyum :-) Sevgililer Günü'nde Ecmel'in de yanında olunca daha da iyi olacaksın Şuşucum. Harikasın. Ha gayret, kuyruğun da ucuna geldik sayılır.Kocaman öpüyorum

    YanıtlaSil
  5. Melisa'nın annesi yazıyor;
    Şulem güzelim, sevgililer gününde sevgilin yanında olacak ve sen 1 gün daha iyileşmiş olacaksın.. Eminim Ecmel geldiğinde seni çok iyi bulacak. Alev ablacım, Şule'nin sizi görmekten bıkacağını hiç sanmıyorum. Allah herkese sizin gibi kardeşler versin. Ne mutlu annenize, sizleri böyle güzel yetiştirmiş. Ama Ecmel'i görünce de bir başka mutlu olacağı kesin:)) Her gün daha iyiye gidiyor, inşallah iştahı da böyle devam etsin de en kısa zamanda toparlanıp kendine gelsin. Böreklerin süper olacağına şüphem yok, artık inşallah o muhteşem pastalardan da yeriz, Şule'nin partisinde::) hepinizi çok öpüyorum. Şuleciğimin yorgunluğu, içteki savaştan, harp devam ediyor, ama o kötü hücreler unutmasın ki "iyiler her zaman kazanır"...:))çok sevgiler, Müge

    YanıtlaSil
  6. Alevcim haberler bize vermiş olduğun en büyük müjde, inanın çok sevindim hepinize kucak dolusu sevgiler. Füsun

    YanıtlaSil
  7. Sulecim, Alev abla, (herkes oyle diyor) Ecmel, Alp ve Yalcin!

    Hergun heyecandan kalbim sıkısarak bakıyoruz ve hergun daha bir rahatlayarak okuyoruz! Su insan mucizesi olayı da inanın nefesimizi kesiyor! Goruyoruz ki hergun Sule daha bir Sule ve her gun daha bir gercek bakıyor. Her gecen gun gulumsemesi bize daha bir yaklasiyor. valla derler ya Allaha inanmayan ... ne olsundu? Nasıl bir mucize bu ya.

    Alev abla dua edin diyor Hep ediyoruz ve hep sukrediyoruz Sulemiz her gecen gun bize geri donuyor iye.

    Sizleri cok ozledik! Her gun icimizde kapladıgnız yer buyuyo

    Sevgiler

    Haluk ve Ayla

    YanıtlaSil
  8. canımmmmmm kardeşimm
    bugün geciktim biraz
    ama affedeceğine eminim çünkü
    beyoğlunda iki tekledim
    gelirgelmez açtım baktım sana yazanlar sıralamasında epey geriye düşmüşüm
    daha uzun yazarsam beyoğlunu anlatmaktan başka
    bişey çıkmıyacak çakır kafammdan
    en iyisi biraz sabredip
    hep beraber çakırlıyacağımız günleri
    beklemek o zaman anlatırım
    canım arkadaşım
    gücüne güç katacak her şeyi diliyorum
    güzel bir yarın sana
    erhan

    YanıtlaSil
  9. Sule !!! One day at a time canim harikasin !
    Alev tanismadik ama cok tesekkurler detayli bilgilerin icin.

    YanıtlaSil
  10. Guzel arkadasim, Ecmeline yarin kavusuyorsun.
    Bak gor sevincten cosacak lokositler.
    Birde Cutasept-F var tabii basrolde.
    Hergun bir oncekinden daha kuvvetli hissedeceksin eminim.
    Alev umarim yufka bulmussundur.Borekler afiyet seker olsun.
    Binlerce opucuk hepinize
    Dane

    YanıtlaSil
  11. Superwoman Alev, ne güzel yazıyorsun. Her sabah blog'u heyecanla açıyorum haberlerinizi okumak için. Hatta sonra tekrar açıp, tekrar okuyorum. Şulem güzel ve güler yüzünü görmek müthiş moral veriyor. Taray familyasını çok çok öpüyos.

    YanıtlaSil
  12. MAŞALLAH,MAŞALLAH,MAŞALLAH,herşey negüzel gidiyor.Sevgilisi,kardeşleri,dostları,arkadaşları,türk bakkalı,börekler,çörekler,Alev bunlar yetmez göster kendini lahmacun içli köfte,dolmalar, güzel pastaların sevgililer günü nasıl kutlanırmiş görsünler.(rakıyıda unutma)Hepinizi öpüyorum.Dualarım sizinle.

    YanıtlaSil
  13. Merhaba, sonunda bir gmail adresi alabildim, yorum yazabiliyorum. Hergün yeni yazırınızı merakla bekliyorum. Hem yazdıklarınız hem de fotolar hergün iyiye gidiyor.
    Şule hanım tombik yanaklarınızı da yavaş yavaş kaybediyorsunuz :)
    Çok öpüyorum

    YanıtlaSil
  14. Şule Hanım, hep sizi uyurken görüyorduk, şimdi içim artık rahat, o güzel bakışlarınızı bugünkü resimde yakaladım, sizi bir şeyler yerken gördüm. Bol bol yemeğe gayret edin, enerjinizi alın, sizi her gün takip ediyoruz, sizden iyi haber almadan rahat edemiyoruz, biraz daha gayret...Yanınızda olamasak da sanki o hastane odasında biz de varız, resimlerinizi odadaki her detayı yutuyoruz. 14 Subat ın en favori çiftinin sevgilililer gününü şimdiden kutluyorum. Kucak dolusu sevgiler
    Esra Özyücel

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Josh Hosh bey,
    Siz benim hayatıma girmeden önce 2007 yılında George Clooney bey ile bir ilişkim olmuştu.Kendilerini Komo sahilerinde fazla yakalayamayınca, sizin de öldümbittim dediğiniz bir ilişkiniz oduğunu öğrendikten sonra, Türk beyfendilerle ilgilenmeye başlamıştım. Tam 13 Şubat 2007 günü Ecmel beyi kafalayıp (Aziz dostum Şİfa'nın destekleri ile) güzel bir ilişki başlatmıştık.
    O gün bugündür anlayacaınız. Sayenizde mutlululuğu yakaladım, allah da sizden esirgemesin sevgili yakışıklı yavrummm.
    Şule Ayral.

    YanıtlaSil
  16. Demek ki tam 3 sene olmuş tanışalı. Josh'kulu bir aşk hikayesi.
    nice nice yıllara(josh buradaki nice'yi nays nays diye anlayacak muhtemelen).
    diziye yeni bir karakter daha eklendi, giderek daha bir sarıp sarmalamaya başladı valla.

    ben bu dizinin ismini buldum "Başarı Vitrini".

    hedeflerin, projelerin, ödüllerin, desteklerin, mücadelelerin, inişlerin-çıkışların olduğu bir dizi. Hem de yabancılık çekmeyeceğin. Bildiğimiz BV'den tek farkı sen başardığında(ki bunun olacağı kesin), ödülü yalnız sen değil seni sevenler de almış olacak.

    di mi?

    YanıtlaSil
  17. Nooldu J'osh'in dili tutulmus. Cok acimazissiniz walla bari alistira alistira soleseydiniz

    O'ya

    YanıtlaSil
  18. Canim Sulecim,
    Kactir yorum yollamaya calistim cepten beceremedim. Her gun bir heyecan ve cosku, sayfani okuyorum..Cok sukur hersey iyiye gidiyor. Sana dunyalar dolusu harika "valentine's day".. Kucaklayacagim gunu hasret ve sabirla bekliyorum.
    Meltem

    YanıtlaSil