2 Şubat 2010 Salı

ŞUŞUM SANA GELİYORUM

Yarın karlar müsade ederse öğlen uçağı ile Şuşu'mun yanına gidiyorum..
İki gündür biraz keyifsiz olduğunu biliyorum. Ama bunlarıda atlatacağız,burada herkeze
söylediğim gibi " güle oynaya İstanbul'a geri döneceğiz..."
Şuşum seni çok özledim.... Geliyoruuuuuum.......
Alev

23 yorum:

  1. Alev'cigim,
    Ne olur bizden tarafta soyle iyi bir saril ve op.
    Bu gunler zor ama iyi sonuclara cikacak..
    Sen kuvvetli ol ki Susum'da senden kuvvet alsin.

    Sizi cok seviyoruz.. Hep kalbimiz orda.

    (Obur) Alev - ay Ingilizce klavyede bir garip oldu.

    YanıtlaSil
  2. şuleciğim canım arkadaşım
    yaşamakta olduklarını biliyorum ama benimde sesini duymaya ihtiyacım var.bi ses lütfen. seni kucaklıyor ve yanaklarından öpüyorum..harika

    YanıtlaSil
  3. Şuşucum bugün oğlunun doğum günü.İlaç yerine şifa olsun. İyiki doğurdun senin gibi bir anası oldu.Anneliğin kutlu olsun seninde onunda güzel günlerinizde yanınızda olalım tatlım. İyi haberlerinizi bekliyorum.
    Yalçıncım sende kendine dikkat et, Bn. Rotenmeıer gelince ikinizide halleder. Allaha emanet olun. FERHAN

    YanıtlaSil
  4. Doğum günü sadece doğan için değil doğuran için de Doğum günüdür :'
    Haldun

    YanıtlaSil
  5. Canım Şuşucum, iyi ki doğurdun yakışıklı prensimizi.
    Sesini duymayı nasıl özlüyorum anlatamam. Bak Alev'in de geliyor yanına. Yarın büyük gün! Bütün algılarını aç, hepimizden gelen bütün reiki ve enerjileri kabut et, içine çek, kendini tamamen iyileşmiş ve "iliklenmiş" olarak düşün.
    Herşey çok güzel olacak.
    Yalçın, iliğine kuvvet ;-)
    Hepinizi öpüyorum
    Esin

    YanıtlaSil
  6. haydi Taray,kardeşler,el ele başaracaksınız.Lütfen gelişmeleri güzel haberleri anlatın.Dört gözle bekliyorum

    YanıtlaSil
  7. Şuleciğim üç gündür haberleşemiyoruz seni çok özledim seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun yarın için şans diliyorum her şey çok güzel olucak buna inanıyorum.
    Gülsüm Annem

    YanıtlaSil
  8. Keske bugun sizi 'KIZARMIS EKMEK KOKUSU' ile uyandirabilseydim ama olmadi. DHL almadi, yiyecek yasakmis, yaa bu sembolik bi sey, zaten bi dilim, cok onemli falan dedim ama zarfin icinden cikardilar,kirintilarini bile silkeledi adiler, ama kart ulasti umarim adresten emin degildim bizim postacilar olsa odaya kadar gelip bulmustu simdi sizi ama..

    YanıtlaSil
  9. Anne,
    Selamlar olsun:)evet biliorm biraz geç ama sana şunları yazdığım sevinç,gurur ve mağrurluk duyguları içerisinde-ve biraz da çakırkeyiflik,arkadaşlarla içtik biraz da:D-çok da zaman önemli değil.Bugün benim doğumgünümdü!Artık ne kadar klişe oldu değil mi?Halbuki sen klişe olmadığı zamanları,benim bezler içindeki halimden,kirpi saçlı ve papyonlu halime kadar her doğumgünümü hatırlıyorsundur.Ben de hatırlıyorum.Fakat benim aklımda kalan asıl kısmının önemini anca son zamanlarda gerçekten anladım.Benim hatırladığım ne eve şenlik havası veren o süsler,ne hediyeler,ne de etrafımdaki dostlarımdı.Benim için asıl önemli olan,ve hala dün gibi hatırladığım,her pastayı kesişimden sonra kalabalıkta seninle göz göze gelip,sana sarılmam,seni öpmem ve sana sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu anlamamdı:)Bugün benimle olamadığın için,sana bişey söyliim ve ben de yatiim artık:P.Eminim ki sana milyon defa söyledim ama her seferi ayrı bi güzel olurmuş derler:Seni tüm kalbimle delicesine,umutsuzca fakat bir o kadar da umutla,dünyayı aydınlatmak için saniyeleri sayan gündoğumunun şevkiyle,yorgun ama mutlu bir şekilde yavaşça çekilen günbatımının ağırbaşlılığıyla,her gün artan bi sevgi ve her geçen günün bana getirdiği talihin senin sayende olduğu inancıyla,seni seviyorum:)İnşallah sonraki doğumgünlerimde benim yanımda olur ve ben de sana bakıp,sana tekrar,bu sefer daha sıkıca,sarılabilirim...Çünkü seninle işim daha bitmedi ve bitmeyecek de:)
    Seni seven Garip oğlun Alp

    YanıtlaSil
  10. Alp'cim,canim, ne guzel yazmissin..seni tum kalbimle kucaklarim. Zaman ne kadar cabuk gecti. Iyiki dogdun. Senin gibi bir oglu oldugu icin annen; annen gibi bir annesi oldugu icin de sen cok sanslisin. Ben de ikinize birden sarilacagim gunu hasretle bekleyecegim.
    Herseyin en iyi sekilde gelismesi icin tum dualardan defalarca..Susum, sabirla guzel gunleri bekleyecegiz. Seni cok opuyorum. Yarin ve sonrasinda hersey rast gidecek insallah!
    Meltem

    YanıtlaSil
  11. Sulecim canım benim ! her sıkıntının sonu aydınlık derler. Senin icin de bugun aydınlık ve ferah gecicek. Bundan eminim. Agbiciğinden gelicek olan ilikler senin damarlarına lıkır lıkır aksın. Bu isler bizlere vız gelir tırıs gider arkadasim. Her sey iyi olucak. Seni cok seviyorum ve seni gorecegim gunu helecanla bekliyorum arkadasim !

    YanıtlaSil
  12. BUGUN 4 SUBAT !..
    Taray kardeslerin tarih yazacagi gundur...
    Sulem bol sanslar.
    Hepinizi kocaman kucakliyor ve opuyorum.
    Dane

    YanıtlaSil
  13. şuşuşşuşuşuşuşkuşummmmmm
    kuzenimin büyümesini keyifle izliyor ve yaşıyorum..doğrusu bir yandan bende kocaman oluyorum.
    bugün büyük gün, bugün bir olacağımız; enerji ve sevgi yumağını daha da kuvvetle yanımızdan sana uçaracağımız gün!
    şans seninle olsun.
    sabırla ve umutla seni bekliyoruz.
    yalçın abiye, alev ablaya kucak dolusu sevgiler!
    kocamannnnnnnn öpüyorummmmm!

    ipekuş'n !

    YanıtlaSil
  14. Fenerbahçem de senin yanında bak, boşuna çıkarmadık bu sloganı.. ; " HEP DESTEK TAM DESTEK ! " :)))

    YanıtlaSil
  15. Şuşu, Alp'in dediği gibi... Bizimle de seninle işimiz bitmedi. Daha görecek bir sürü güzel gün var önümüzde. Doğumgünleri, nişanlar, düğünler, doğumlar... Birbirimize sarılıp, gülerek ağlayarak kutlayacağımız... Ha gayret canım, bugün itibariyle çektiğin sıkıntıların hepsi geride kalsın.
    Nefesimizi tuttuk, sizden gelecek iyi haberleri bekliyoruz. Bizi habersiz bırakma Alev. Emin ol beklemek de zor.

    YanıtlaSil
  16. bazen radyo dinlerken de aynı hisse kapılırım; neden ileri saramıyoruz!
    oradaki herkese bol şans, bol sabır ve bol dayanıklılık.
    sizi çok seviyoruz...
    emre, bernev, leyla.

    YanıtlaSil
  17. Zafere bir gün daha yaklaştinız. Önünde seni bekleyen güzellikler,keyifler var yani çok işin var.Arslanlar gibı başaracaksın. Alev mesaı saatleri yazarsan sevinirim.Çünkü telefonla aramak istıyorum.

    YanıtlaSil
  18. Şule'ciğim,
    Herşey güzel olacak, dualarım, kalbim, iyi dileklerim daima seninle. Yeniden keyifli izlenimlerini paylaşmak üzere, çok sağlıklı günlere... Allah bu can Taray kardeşlere ve tüm sevdiklerine güç versin.
    Çok öpücük, Deniz

    YanıtlaSil
  19. yaa..alpin dogumunu hatirliom dun gibi..sahiden sana da dogum gunu olmustu : ) (kutlu olsun alpcim :D) bremen arena biletlerimizi aldim..en iyi yerden..
    ha gayret kuzucum : ) seni cok seviom..

    YanıtlaSil
  20. Şule'ciğiiiiim,
    Herkes gibi ben de büyük bir sabırsızlıkla iyilik haberleri alacağımız anın beklentisi içinde, sürekli kalbimin derinliklerinden senin ve sevenlerin için iyilik dilekleri terennüm ederek geçirdim bu günü... Yüreğim hep seninle.
    Alp'ciğimin de güzel yazısı burnumun direğini sızlattı. Ne güzel yazmış kerata..
    Bu kadar sevgi ile çevrelendiğini görmek ayrıca mutluluk veriyor bana. Sana kolay kolay bir şey olmaz bu kadar kişi sana sevgileri ile uzanırken. Bu enerjinin rüzgarı ile buraya uçacağınız sağlıklı günleri bekliyoruz hasretle. Yanaklarından kocaman öper, bi sıkı sarılırım.
    Petek

    YanıtlaSil
  21. Şule hanııııım,
    Bütün İK tek yürek, döndüğünüz ve tarih yazacağımız günü bekliyoruz...
    Sloganımız belli;
    Haydi Şule Haydi Şule Haydiiiii
    Tam zamanı tam zamanı şimdiiiii

    Hala tek başına olaan Şebnem:)

    YanıtlaSil
  22. En uzun gun 21 haziran falan digil bugundu bizim icin hala da bitmedi.

    Alp annenin senin ona bi sabah hic beklemedigi bi anda sarilisini,bize yine bu yazilarindaki gibi matrak anlatisi vardi ki yazdiklarini okuyunca anladik sana olan tutkusunun nedenini...Senin yazindan sonra bogazimizda dugumlenen kelimeleri, bu zarif ogulun annesinden baskasi cozemez gibi geliyo bize onun icin bekliyos gozumuzu kirpmadan sesini duymayi, yuzune sigmayan gulusunu...

    YanıtlaSil
  23. Şulem, Alp burnumun direğini sızlattı. Ne mutlu sana, böyle tatlı bir oğlun var.. Bugün bütün gün aklım, kalbim seninleydi. İyi haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.. Güzel gülüşünü özledim, hadi Şulem, allah yardımcın olsun.. Hayırlısı ile Alp'de, biz de kavuşalım sana..

    YanıtlaSil