27 Kasım 2010 Cumartesi

27 KASIM 2010 CUMARTESİ

Merhaba sevgili dostlar ve arkadaşlar,

Sizlere bugün güzel haberlerim var. İnşallah yarın hastaneden taburcu olacağız ve evimize gideceğiz....Süper bir haber değilmi???? Hepinizin çok sevindiğini ve mutluluğumuzu paylaştığınızı biliyoruz...Burada geçen günlerimizde bizlere verdiğiniz müthiş destekler için, oluşturduğunuz sevgi yumağı için herbirinize ayrı ayrı hem Şule adına hemde kendi adıma çok teşekkür ediyorum..
İnşallah bundan sonra çok güzel olaylar hakkındaki yorumlarınızı okumak kısmet olsun.. Artık onlara ihtiyacımız var...

Yarın pazar. Sabahleyin Şule' ye önce hemoglobin, ardından da trombosit takviyesi yapılacak.
Ondan sonra buradan ayrılacağız. Hemoglobini zaten belirli aralıklarla takviye ediyorlar. Trombositi ise pazartesi günü uçağa bineceği için tedbir olarak uçuş saatine en yakın olan zamanda vermeyi istiyorlar.

Fark ettiğiniz gibi, Şule pazartesi günü Almanya' ya gidecek. Salı sabahı ise Doktor Ahmet Bey ile randevusu var..Yaptığımız telefon görüşmelerine göre, Şule' nin orada biz dizi kan tetkikleri yapılacak. Ardından, daha önce Yalçın' dan alınan , bir kere Şule'ye transfer edilen ve geri kalanı dondurulan beyaz hücrelerden yine verilecek. Bu hücrelerin görevi, Şule' de oluşması istenen reaksiyonun devamını sağlamak ve Ahmet Bey'in istediği bir seviyede uzun süre sürdürebilmek. Bu reaksiyon olduğu müddetçe kötü hücrelerin yeniden ayağa kalkması engellenmiş oluyor.
Bu işlemler bir gün sürüyor. Ondan sonra çarşamba günü inşallah geri gelecek. Daha sonrada evde dinlenme ve beslenme günleri başlayacak.....
İşte sevgili dostlar size son havadislerim böyle... Gelişmeleri sizlere anında bildirmeye devam edeceğim.. Hepinizi seviyoruz....Hepinizi öpüyoruz....

Sağlıcakla kalın...
Sevgilerimle,
Alev Balta

11 yorum:

  1. Cok sukur Sulem.
    Hersey yoluna girdi, GECECEK !!!!
    Evinde Pazar keyfi yapmak ne mutluluk.
    Sali gunu Ahmet beyi gormek ilac gibi gelecek .Ben simdi Reaksiyonlarin devami duasina cikiyorum arkadasim.
    Alev,sen ne muhtesem bir insansin.Yassa var ol.
    Candan kucakliyorum hepinizi.
    Dane

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum... iyi haberlere ve güzel günlere inşallah... Sevgi ve dostlukla...

    YanıtlaSil
  3. Susucum, canim, dur bakalim bu yorum gidecek mi)) ya allah..
    kactir ne diyordum???)) Esin'den guzel haberlerini aldim canim ve cok sevindim. Hersey en iyi sekilde yoluna girer insallah.
    Guzel haberlerinin devamini diliyorum. Gayretlerin bosa cikmayacak.
    Kucak dolusu sevgiler, operim birtanem.
    Meltem

    YanıtlaSil
  4. Canım benim, herşey ne kadar güzel gitmeye başladı:::)))))) Dualarımızla yanındayız ve seni çoooookkkk seviyoruz:::))))))
    Tüm aileye kucaklar dolusu sevgiler:::)))))

    YanıtlaSil
  5. Canim Sulem, Alev,
    Ne guzel haber bu. Alev ne olur bize boyle yaz hep.

    Susum,
    Her sey yoluna giriyor! Su ek ilikleride aldin mi, sirtin yere gelmez insallah.. Sana o kadar dualar, adaklar yaradi ama en onemlisi senin azmin ve bas egmemen, kuvvetli olup, pozitif enerjiyle karsi koymandan.
    Simdi reaksiyon dualari ve adaklari basliyor...Hadii kizlaaar..

    Seni ve Alev'i kucakladim, kocaman opucukler :)))))

    ALEV

    YanıtlaSil
  6. Canım benim, iyi yolculuklar, hayırlı haberler ... Bu güzel gelişme ile büyük bir yol katetmiş oldun, devamıda gayet güzel olacak. Güzel haberlerini bekliyoruz. Hepinize çok sevgiler, en güzel dileklerimle, öpüyorum ...

    YanıtlaSil
  7. Yaşasın !!

    Şeker kuşum bu güzel haberini bir gün gecikmeli okuyorum zira gectigimiz günlerde her gün bakmısımdır ama yeni haber bulamamısımdır. Az önce yatmadan, belki Alev abla haftasonu yazmıştır deyip açıyım da ne giriyimmm ! canım benim hayırlı güzel haberlerle dönersin insallah ! ben buradan sana kuvvet enerjimi yolluyorum, Dr. Ahmet amcam seni diriltir seker kusum. Güzel gunler, iç ferahlıklari ve de her seyin su gibi akıp gitmesini diliyorum. Kalbim, dualarım seninle canım arkadasım benim, seni cok ama cok seviyorum.

    Alev ablacım size de kolay gelsin, ellerinize kollarınıza saglık. Sevgili Ecmel eniste size güveniyorum ! Gecen gün hastanede gorunce bir kez daha icim rahat etti :)) size de kolaylıklar diliyorum.

    Sevgiler,
    Adile

    Sevgiler,
    Adile

    YanıtlaSil
  8. Senin ve tüm Şule'severler olarak bizlerin de gözümüz aydın. Güzel abladan daha çok güzel haberler alacağız inşallah. Güle güle git, güle oynaya sağlıkla dön canım arkadaşım.

    YanıtlaSil
  9. Şule'ciğim,
    Hayırlısı ile git daha da hayırlısı ile bizlere geri dön tatlım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Yanaklarından kocaman öperim.
    Petek

    YanıtlaSil
  10. Şule'ciğim,
    Sağlıcakla git,sağlıcakla gel..
    Bundan sonra hep iyi haberler inşallah..
    İyi yolculuklar..
    Ece

    YanıtlaSil
  11. Şuleciğim, canım arkadaşım, güle güle git, daha da gülerek, şen şakrak, sağlıkla dön evine, sevdiklerine, bizlere. Her zaman dualarım seninle. Alev ve Yalçın'a mahsus selam, sevgi. Sana bir dolu, sanal öpücük, kucaklaşma.

    YanıtlaSil