5 Kasım 2010 Cuma

5 KASIM 2010 CUMA

Merhaba sevgili dostlar,



Biliyorum Şule'yi çok merak ediyorsunuz... Blog da hergün güncellenmeyince herhalde arada beni de anıyor, kulaklarımı çınlatıyorsunuzdur !!!!!



Size en son yazdığımdan beri çok büyük bir gelişme olmadı..İki gündür ateşi çıkmıyordu ama bu sabah yine yükseldi.

Şimdi ateş düşürücüleri taktılar, birazdan fayda etmeye başlar... O zaman Şule ninde gözü açılmaya başlıyor...

Dün ve ondan önceki gün 2-3 tane grissini , 2-3 tane bisküvi yiyebildi. Canı şeftali kompostosu istemişti. Ama içemedi. O bile yemek borusunu yaktı... Az kaldı. Artık lökositlerimiz yakında kıpırdanmaya başlarlar.. Ondan sonrada bu kemoterapi yan tesirleri süratle bitmeye başlarlar..



Dün Şule Almanya'daki doktorumuz Ahmet bey'e son tahlil sonuçlarını yazdı ve biraz durumundan bahsetti.

Akabinde, Ahmet Bey' den cevap geldi... Bu cevabı Şule'min izni olmadan sizinle paylaşamayacağım.. Kusuruma bakmayın...



Pazar günü Yalçın yine geliyor. Şule yi görmeden içi rahat etmiyor. Salı ya kadar kalacak. Salı günü annemi de alıp Almanya' ya gidecek. Bir hafta sonra annem geri gelecek. Böyle bir hava değişiminin ona iyi geleceğini umuyorum...

Orada çocuklarla biraz değişik ortamda kalmak havasını değiştirecektir.



Arkadaşlar

Şimdilik benden yine bu kadar...



Sağlıcaklakalın

Alev Balta

4 yorum:

  1. Canımın içi Şulecim !!!

    Demin Şifa ile konuştum. Şekerim onu da taciz aralıklarımı açtım ki ( gerçi o bana hemen adapte oldu :)) ) ama yine de onu çabuk bıktırmak istemiyorum. Şekerim beni hastanein kapısından içeri sokmuyor, ama ben de zaten her önüne gelen girip senin yanına girerse o da olmaz diye düşünüyorum. Velhasıl günlerim gidiyim mi gitmiyim mi, dur bir Şifa'ya soriyim filan derken günler geçiyor ama bu seni düşünmüyorum anlamına gelmiyor. Okuyanlar okuduktan sonra lğtfen bu cümleyi unutsunlar: kendi kendime seninle konuşuyorum da !!!

    Şirinim, bu ateşe de lökosite de başlıycam ama ha! abla biz nadir bulunan tipleriz ama lökositlerimizin böyle olacagı aklıma gelmezdi. Acaba içinden lökositlerinle konuşsan ( ciddi söylüyorum ) belki seisni duyarlar ve harekete geçerler. Acaba sana bir enerjici mi bulsak diye düşünmüyorum değil. Ne dersin ??

    Her şey yoluna giricek arkadaşım, her şey ent ez zamanda istedin gibi olucak sen merak etme. Seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam sana !!

    Mucks

    YanıtlaSil
  2. Şule'ciğim,
    Hergün blog'dan seni takip ediyoruz..... Yanına girmek yasak olsa bile topladığın tüm sevgiler ve öpücükler yanında.....
    Seni çok seviyorum:::))))))

    YanıtlaSil
  3. Sulem canim,
    Benim altin kalpli, tatli arkadasim, biliyorum bu senin lokositler kafayi yediler ama sen kuvvetli olursan, dayanicam dersen onlari normale cevirirsin. Agizdaki yaralara bali unutmayalim, cok iyi geliyor. Bu arada sana adaklar adayip dualarima devam ediyorum. Burdaki kurbagali dereye surekli ekmek atiyorum...

    Alev ne olur yazmaya devam, hergun sabah aksam bloga bakiyoruz. Bize cok basit haberler de olsa yaz, mesela Sule bugun uc kere tuvalete gitti, bes kere kufretti ... gibi haberler bizi inan mutlu eder.

    Suleme bugunun dunden daha iyi olmasi dilegiyle sevgiler, opucukler.

    Kocaman sevgi yumagi yolluyorum.

    ALEV A. Koch :)

    YanıtlaSil
  4. Canım Şulem,birtanecik Alevim,.......Sanmayın sizi ihmal ettim!!!!!Antalyadayım ve kaldıgım yerde internete girmemle çıkmam bir oluyor....birtürlü yazmaya fırsat olmuyor....hemen kapanıyor....şimdi yeni bir yerdeyim inşallah eskisi gibi olmaz bu vınn mıdır nedir***??????Canım tüm dualarımız seninle....sende bıktın şu işten ama neyapalım azıcık daha gayret be güzelim....bunlar da geçecek inşallah....sen küfürlere devam et....rahatlarsın............öpüyorum canım...

    YanıtlaSil