7 Kasım 2010 Pazar

7 KASIM 2010 PAZAR

Merhaba sevgili dostlar ve arkadaşlar,

Geçen hafta olduğu gibi yine güzel bir pazar gününü geride bıraktıkdan sonra size yazmaya başlıyorum.
Dün gece hastanede ben kaldığım için sabah Burhan Bey odaya geldiğinde ben de Şule'nin yanındaydım. Önümüzdeki iki, üç gün içinde artık lökositlerin kıpırdanmaya başlamasını beklediğini söyledi Burhan Bey. Onun için hepinizden yine LÖKOSİT duasına çıkmanızı rica ediyoruz...

Lökositler istenilen düzeye çıktıkdan sonra vücut kendini toparlamaya başlayacak, kimyaların oluşturduğu olumsuzluklar yavaş yavaş vucudu terk edecek. Ondan sonra bir biopsi yapılacak. Oradan elde edilecek sonuca göre tedavinin yolu saptanacak..

İki gündür canı birazcık birşeyler yemek istedi. Mesela dün, sevgili Nilgün'ün yaptığı limonlu kek den ve birazcık süt istedi. Kekin bir dilimini, sütün bir bardağını bitiremedi ama olsun, boğazından birşeyler geçirebildi. Bugün de Dane' nin getirdiği bebe bisküvilerinden iki tane yedi, birazcık da süt içti. Ne güzel değil mi????

Sevgili arkadaşlar, bundan önceki yazımda Almanya'daki doktorumuz Ahmet bey'in , Şule'ye yazdıklarını Şule' nin onayı olmadan sizlere aktaramayacığımı yazmıştım. Aldığım informasyonlara göre bu cümlem yanlış yorumlanmış. Ahmet bey'in olumsuz şeyler yazdığı düşünülmüş.
Haşa böyle bir şey yok. Sadece Ahmet bey'in Şule'ye yazdığı çok sıcak bir mail bu... Onun için Şule' nin onayı olmadan yazamam dedim. Aman yanlış anlamayın... Panik yapmayın... Yok öyle kötü birşey...

Bu gün öğlenden sonra Yalçın' cığımız geldi. Salı gününe kadar burada kalacak. Bu gecede hastanede kalmak istiyordu ama sevgili Ecmel, karıcığının yanında olmak istiyor. Onun için birazdan Yalçın ve ben anneme gideceğiz. Yarın sabah yine buralardayız...

Size tekrar yazabilmek umuduyla,
Sağlıcakla kalın diyorum..

Sevgilerimle,
Alev Balta

3 yorum:

  1. Sevgili Alev abla,

    Mesajınız içimi rrahatlattı. YOksa zavallı Şifacım, beni tanıdıgına üzülecek diye endişe ediyorum !!

    Canım Şulecim ! Sana bol lokositli bir hafta dilerim. Kızım bu doktorlarla olan sıcak mesajlaşmalar filan aman ha kocan duymasın ! Lokositlerini arttırsın da ister sıcak ister soguk mayıl ( mail) atsın beni bağlamaz biliyosun. Sekerim ha gayret diyorum ! Simdi hemen lokosit hayallerine baslıyoruz. Gözlerimizi kapatıp lokositlerin birer karınca hızıyla ilerlediğini canlandırıyoruz ve onlar haftaya bir caliskan olucaklar ki sen bile inanamıyacaksın.

    Arkadasım sgk'nın benden bekledigi hizmet suremi doldurabilmek icin simdi ee yapmaya gidiyorum zira sabahları 6 bucukda kalkıp 7'de oyak sitesinde kimi arabasıyla giderken gorunce metroya mı diye sorup direk arabaya atlıyorum. Servis soforunden torpilim buyuk. Eski gunlerdeki gibiyim, servisciler beni gorunce yine eskileri hatırlıyorlar ve cok mutlular. Bu uskudar bana iyi geldi, ruhum senlendi, senin lokositlerin gezinme turlarına baslamasıyla da her sey yoluna girecek insallah.

    Seni cok seviyorum arkadasim, hadi iyiles de yine gulelim, söyleyelim. Bak beni bu kadar kıvamda goremezsin :))

    YanıtlaSil
  2. Alev Ablacım, haberler için çok teşekkürler.. Şuleciğime bol lökositli günler diliyorum.. Hızla artsınlar inşallah..
    Güzelim, herşeyin yoluna girmesine az kaldı, keyfin tekrar yerine gelecek.. Birazcık yiyebilssen daha çabuk düzeleceksin neyse ona da az kaldı.. Sabret benim tatlı Şuşucum...Seni çoooooooooooook seviyorum...kocaman öpüyorum.......

    YanıtlaSil
  3. Susum ve Alev,
    Haftaya insallah iyi basladiniz, eee biskuvi ve kek yendigine gore bir gelisme var, insallah mantilari ve bursa kebabini da yedigini duyariz.

    Her gun dualari eksik etmiyorum, hep sizi dusunup pozitif enerji yollamaya calisiyorum (sanal da olsa).

    Ben dun eski website'lara bakiyordum, bak ne buldum : http://web.mac.com/kochb/iWeb/Site/AAG.html

    Seni cok seven ve ozleyen arkadasin

    XOXOXO
    ALEV A.

    YanıtlaSil