12 Mart 2010 Cuma

12 Mart

Şule Cimnastik'de
Evde her gün hareketler yapmaya çalışıyorum. Elimdeki su şişeleri ağırlık niyetine....

Bu akşam Alev ablanız bana çok güzel kıymalı börek yaptı. Nedense hastahanede en kötü olduğum zamanlarda bile bir iştahım gelse de kıymalı börek yiyebilsem demiştim. Merakım da yoktur özellikle ama canım çekti zaaar!
Haftasonu daha uzun yazacağım söz :)
Kucaklıyoooruuuum.
Şule

8 yorum:

  1. Sulecim senin neden ince kaldigini benim se neden kilo aldigimi anlamak zor degil. Kizim kımalı börek sevilmez mi !! Sekerim resimlerde bir harikasın ! devam azmin elinden hic bir sey kurtulmaz arkadasim !

    YanıtlaSil
  2. Canım Şuşum,
    Harika görünüyorsun.Formun müthiş valla,fazla kilo almaya da çalışma !Bizim anamız aglıyor kilo verelim diye.Nasılsa yavaş yavaş alırsın sen de.Kan değerlerine de çok sevindim.Allaha şükur canım................Biraz da yorumlara bakalım....haldun arkadaşımıza Bertanla ugraşmamasını söylemiştim ya o da onu bırakıp Alevle ugraşmaya başlamış.....Bak bu daha da tehlikeli......sen bunlarla başa çıkamazsın.İyisimı hiiiiiiiiiç balta ailesine laf söyleme....bak benden söylemesiiii.............şimdilik iyi gecelerrrrrr nur

    YanıtlaSil
  3. Afiyetler olsun.Kimbilir ne güzel olmuştur.Aferin sana böreğimide yerim,jimlastiğimide yaparım.İşte böyle olacaksın.Alev'in facebookuna bebek videosu gönderdimharika birşey.Artık yatmalıyım.Gecenin02sioldu dün gecede uyumadım.Ne yapalım gecelerin kadını olduk.Allah sonumu hayretsin.Öptüm.

    YanıtlaSil
  4. Canim Susum,
    Fotoraf gelince cok seviniyoruz. Seni gormek bir baska oluyor. Vallahi su Almanya'ya bir gelsek te borekleri yesek. Ben de bazen kiymali borek isterim ama su siralar kol boregine takmis durumdayim. Alev'in tarifi varsa ne olur versin.
    Biriniz su evin adresini/tel gonderseniz cok sevinicem (zakoch@gmail.com). Sizleri arayip konusmak cok guzel olur.

    Ben bu donorlugu cok merak ediyordum ve kendim organ donor oldum ve ehliyetimde ama bir de boyle ilik donoru olmak icin bizim burda da arastirdim. Aslinda bayagi kolay dediler ama once beni testlerden geciriyorlar. Sonra gun verip, hemen yatmadan hallediliyor. Ben islemi baslattim hadi darisi diger arkadaslarin basina. Aslinda dogum yaparken bilseydik, en guzel stem cell dogumdaki es ekinden geliyor (Turkcesini yanlis soyledim galiba herneyse). Doguramiyacagimdan simdilik kan vermekle yetinicegiz.

    Bu arada benim araba tamirde bana bir Toyota verdiler, korkudan gidicegim. Burada bir Toyota paranoyasi basladi. Biliyorsun aniden hizlaniyor ve durduramiyorsun. Neyse annem gibi yavastan yavastan kullaniyorum.

    Bu arada senin orgu ciceklere ne oldu merak ettik?
    Kocaman kocaman opucukler yolluyorum. Alev ablamiza da bir kucak dolusu cicek :)

    ALEV A.

    YanıtlaSil
  5. Susum,
    Her daim ilham perimsin sen benim. Malum durumlar nedeniyle biraz erteledim, ama Nisan basinda ben de spora tekrar basliyorum. Haydi bakalim eller ve siseler havaya. Son ING bank reklamini gordun mu Susum? Fatih Urek soyluyor: hadee, hadee, hadeee... Calismam lazim.
    Yari bulutlu bir Istanbul sabahindan opucukler. Aydan.

    YanıtlaSil
  6. Susum,
    Nedense sen eve cıkıp gruba da mail atmaya baslayınca blog tıklamamın azalmıs oldugunu hissettim... yani gülüm, seni kafamda iyileştirmişim... ve de gorduklerim bu yolda cok yol katetdigini dogruluyor..... börekleri ye, spor yap, kasların gelişsin ( cene kasların zaten hep geliikti:))), sonra ver elini istanbul... suan burnumda bir tüttün ki sorma...
    Bak Alev abla konusuna gelince... rekabet yaratmak istemiyorum ama arada yazsa benim de hosuma gider valla, mesela kıymalı börek tarifini dinlemek isterim kendisinden.. allah için cok güzel yemekleri... biz de iki kelam bir sey ogreniriz.... böylece midemiz kıymalı yumurtadan kurtulmus olur... başka canın ne çekiyor, ben bugunlerde portakallı ördeğe taktım.... Aydan Acıkalın bilir bu konuyu... canın çeksin bir şeylerde biz de tariflerini Alev ablamızdan öğrenelim... sanal sanal seni cok kucakladim ve seni cok öptüm.
    EN BUYUK SUSU BIZIM SUSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  7. bu kacinci yorumum...tam gonderecegim, tikitik birseyler olup--haydaaa sayfanin basina donuyor..
    neyse; madem konu yemekten acildi, ben de bu aralar nar pekmezli salatalara kafayi taktim..Ece'ye de tarifledim, cok guzel olmus. Istah da acar, kan yapar. Ceviz-badem de serpistirebilirsiniz. Bilhassa mor lahanaya cok yahsi oluyor..
    Sulem, seni kucaklar operim canim. Hep takdir ederdim zaten ama bu aralar gosterdigin sabir ve azimle artik yerini kimse alamaz..Meltem

    YanıtlaSil
  8. Eveet, bu gün bişey yazmadım diye Alev nooldu sesin kesildi mesajı göndermiş. Bu gün aylardır ilk defa bir hafta sonu hava yağmursuz olduğu için uçmaya gittim. İstanbul üzerinde bir güzel gezdim. Şuleciğim belki ben iyi poğaça börek yapamıyorum ama seni gelince İstanbul üstünde gezdireceğim.
    Alev ben Şuleyi neden kıskaniiim?? diyor ama hepimiz biliyoruz ki senin güzelliğini kıskandı. Şimdi de neden Yalçın ona ilik verdi de bana vermedi diye kıskançlık yapmasın diye konuyu burada açmıyoruz. Aman haa!!

    YanıtlaSil