19 Mart 2010 Cuma

19 MART


Merhaba sevgili dostlar ve arkadaslar,

Bugün size ben yaziyorum, cünkü Sule' nin yine biraz atesi var. Dolayisiyle pek keyfi yok.

Bu sabah saat 8.00 de Ecmel ile beraber hastaneye gittiler. Yine rutin kan tahlilleri yapildi. Atesin kaynaginin arastirildigi, onun tahlil sonuclarinin öglenden sonra belli olacagini söylemisler. . Sonrada hemen eve döndüler, ama epey yorgun geldi Sule.

Öglenden sonra Doktor Ahmet Bey telefon etti. Tahlil sonucunda CRP nin cok yüksek cikmadigini, yani vucuttaki atesin bir enfeksiyondan kaynaklanmadigini söyledi. Bu sonuc, Ahmet bey acisindan cok olumlu bir gelisme olarak nitelendirildi.
Ama Sule bütün gün salondaki kanepede hep uzun oturdu. Aksam üzerine dogru midesi de etkilenmeye ve bulanmaya basladi. Daha sonra basi agrimaya baslayinca Ahmet Bey i tekrar aradik.
Bu habere cok sevindi doktorumuz. Cünkü bu, onun olmasini bekledigi bir reaksiyonmus. Asagi yukari bir haftadir ilaclarin dozlarinda devamli bir ayarlama yapiyorlar. Bunun sonucunda da, Sule' nin hücrelerinin, yeni gelen hücrelere bir direnc göstermesini istiyorlar.

Bazi bünyelerde bu direnc kendiliginden oluyor. Bazilarinda da Sule'de oldugu gibi ilaclarin dozlarini ayarlayarak kendileri baslatiyorlar.
Herhalde birkac gün bu sikintilar devam edecek. Ondan sonra tekrar keyfi yerine gelmeye baslayacak. Bunlar olmasini bekledigimiz durumlar.
Onun icin telas etmeyin.. Eger olmasaydi endiselenirdik. Rahat olun...

Yarin tekrar sizlere yazarim.
Saglicakla kalin..
Alev

8 yorum:

  1. Sule Hanim, hic endise etmeyin. Kemoterapi doneminde ben de ates yukselmesi ile karsi karsiya kalmistim. Tabii yasayan biliyor. Biraz sıkıntılı bir dönem. Geçecek hiç merak etmeyin. Ecmel Beyiın gelmesi de doping etkisi yapacak gorun bakin. Size kitabimi ulastirmak istiyorum. Size ulasabilecegim bir adres var mi?

    Iyi dilekler,

    www.alimrachel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Yaaa lutfen kitap kalin olucak diye bu bulantilara prim vermeyin, dikkat ettiyseniz kitap lafindan sonra herkes de bi kitapta rol calma pesinde :) hucreler,bulanti bocukleri...

    Gordugumuz kadariyla atki yarim kalmis, ha gayret Ecmel gitmeden boynunda gorsek diyosss

    YanıtlaSil
  3. GECECEK !!!!
    SABIR !!! VE SUKUR !

    YanıtlaSil
  4. Çoğu bitti , azı kaldı , ha gayet , zaten sendeki azim , oradaki ekip arkanda oldukça , gerisini merak etme ...Sevgilerimle , Nilgün Pakkan

    YanıtlaSil
  5. Alev'ciğim tebrikler,kötü habere sevinmemizide sağladığın için.Önce ödüm koptu,yazının devamını okuyunca sevindim.Çok şükür herşey yoluna giriyor.Alev'in olduğu yerde enfeksiyonun ne işi var.Evvelallah kolundan tuttugu gibi fırlatır atar.Sulecik,Ecmel yanında,Belalın Alev'in yanında havalar düzeliyor,bahar geliyor herşey senin için az kaldı.Reaksiyonlarında yerine oturdumu seni kim tutar.Kafeler parklar seni bekliyor.Elini çabuk tut.Hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Canım Şuleciğim, bu hastalık bize bir sürü şey öğretti. Baksana ateşlendin diye bile sevinir olduk. Neyse raconu uyacağız artık:)) Yeter ki sonu iyi olsun.. Ben eminim herşey yoluna girecek ve en kısa zamanda yine neşene, sağlığına kavuşacaksın. Ahmet doktor şimdiye kadar bizi hiç yanıltmadı, öyle diyorsa doğrudur. Onun için ltf. biraz daha sabır, biraz daha gayret.. Savaşı kazanacaksın ama daha alınacak bir kaç kale var:)) Çok öpüyorum, herkese selam sevgiler.. haftaya zımba gibi olacaksın, hiç kuşkum yok...

    YanıtlaSil
  7. sevgili Şuleciğim,iyi haberlerini alıyor ve çok memnun oluyorum.bilgi sayarın başına devamlı oturamadığımdan Semra ablan bana devamlı senin haberlerini bildiriyor ve sana duygularımızı iletiyor. Ne mutluki Alev ve Yalçın gibi ablan ve abin var.ve yine ne şanslısın ki Ecmel gibi bir eşin oldu.Ailenizi
    büyüğü olarak başta kendileri olmak üzere tüm
    sana yardımcı olanlara minnet ve teşekkürlerimi
    sunuyorum.
    Sevğili Şuleciğim,inşallah yakın zamanda iyileşecek ve sıhhatine kavuşacaksın. buna bütün kalbimle inanıyorum.senin temiz kalbin
    ve ailemizin durumu nedeniyle önce Allahın izni ve sonra teknolojinin imkanları ile
    bu hastalıktan kurtulacaksın.
    her nekadar daha tanışmak imkanı olmamış da
    olsa eşin Ecmele selam ve teşekkürlerimi iletmeni rica ederim.
    Hepinize selam ve sevgilerimi gönderiyorum.
    İnşallah en kısa zamanda istanbulda görüşmek üzere sevgiyle gözlerinden öperim
    Çetin Taray

    YanıtlaSil
  8. Şulecim !

    Canım arkadaşım benim ! çok şükür doktorunun beklediği reaksiyonlar da gerçekleşti. Evet biraz sıkıntı çekiyorsun ama eminim sen yine de reaksiyon içinse katlanırım diyorsundur gibime geliyor. Çok şükür arkadaşım sen Çetin bey'in de dediği gibi Allah'ın sevgili kullarından birisin buna inanıyorum ve her an Allah'a şükür ediyorum.

    Sevgili Alev abla, size de bizleri habersiz bırakmadığınız için ve bizleri morallendirdiğiniz için bir kez daha minnetarım.

    inşallah bulantılar uzun sürmeyecek, sen dinlenmene bak tatlım, inan bana uzun sürmeyecek.

    Seni çok seviyorum !!

    Mucks

    YanıtlaSil