20 Mart 2010 Cumartesi

20 MART












Merhaba sevgili dostlar ve arkadaslar,



Bu aksam yine ben sizlerleyim. ( Haldun , kusura bakma....Sule' nin arzusuyla buradayim).




Biliyorsunuz dün Sule biraz atesli ve keyifsizdi. Bu sabah biraz daha iyi uyandi. Az da olsa kahvaltisini yiyebildi. Midesi de , düne göre onu daha az rahatsiz ediyordu.



Saat 10.00 civari Ecmel'i Istanbul'a yolcu ettik. Ayrilik biraz hüzünlü oldu ama ayriliklarin en güzel yani daha sonraki kavusmalar diye düsünüyorum.



En kisa zamanda Ecmel yine bizim yanimiza gelecek ve örülmekde olan kaskoluna kavusacak......( Bakiniz resim 1-a)











(Resim 1-a)



Ecmel gittikden sonra aksama kadar Sule televizyon karsisindaki kanepede
kah uyudu, kah programlara bakti. Ama yemek vakitlerini hic aksatmadi. Hatta , ara ögünlerde de birseyler yedi. Miktarlar az da olsa, hic dünkü gibi degildi.

Doktorumuzun dört gözle bekledigi bu reaksiyon döneminide böyle atlatacagiz insallah. Biraz kilo verecek ama ardindan domuz pirzolalarini löpletecegiz...!!!!!!!!!!!( Blogumuzu basindan beri takip edenler bunu bilirler)....


BU aksamlik da bu kadar yazayim.. Aman Haldun'cugumu kizdirmayalim!!!! Istanbul gecelerine sarkarken bizim kocalari da etegine takmasin.....

Yarin görüsmek üzere sevgilerimle,
Saglicakla kalin...
Alev

5 yorum:

  1. Alevciğim,
    Biliyorsun dün özel tamim (Facebooktan) yayınlayarak yazmana izin vermiştim. Kamuoyuna beni hedef gösterecek hareketlerden lütfen kaçınalım.
    Ayrıca siz olayı ters anlamışsınız ben sizin kocalarınızı gecelere akıtmıyorum, tam tersi onlara mukayyet olabilmek için mecburen öyle davranıyorum. Yani son derece fedakar bir adamım. (Zaten biri pavyon sahibi yahu)
    Senin yazılarını da düşündüğünün aksine son derece takdir ediyorum ve bunu daha iyi ifade etmek için de, yazılarından ötürü seni Essen Düşesi ilan ediyorum.
    Bu arada lüpleteceğin pirzolaların domuz pirzolası olduğu ayrıntısı da gözümden kaçmış değil. Biliyorsunuz domuz helal bir yemek değildir. Başkasının inançlarına karışmak veya akıl vermek haddim değildir sadece hatırlatayım dedim. Bu fikirlerin Almanlaşmış olabilecek bir kardeşten size bulaştığını düşünüyorum. Ona da çok dikkat edin. Benim değerli zevceme de zararlı fikirler aşıladığından ben elimden geldiğince görüşmelerine engel oluyorum.
    Şule'nin ateşine gelince:

    Gün gelir
    Ateş çıkar
    Zaman geçer
    Ateş düşer

    şiirini aklınızdan çıkarmayın. Her çıkışı bir inişi vardır.
    Sevgiler
    Haldun

    YanıtlaSil
  2. Selamlar,Alamancı kızlar keyfiniz yerine geliyor.go home mide bulantısı ve ateş diye güne başlıyorum.Maşallah Şule çok iyi görünüyor.İnan gördüğümü söylüyorum.Sen hergün gördügün için farketmeyebilirsin,canavar gibi.Kaşkol bu gidişle 2011 kişina yetişecekmiş gibi görünüyor.Olsun ne yapalım. Bu arada senin güzel yüzüne hasret kaldık.Bir ara fotorafçıya gidiver.Alamanya hatırası fonun önünde bir resim çektirde hasret bitsin.domuz pirzolasına gelince afiyetle yiyin (benim de kulaklarımı çinlatın).Merak etmeyin Ben diyanet işleri ile görüşür,Seferidir Günah olmaz diye bir fetva çikartırırım.Siz keyfinize bakın Hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. rahatsızlık veren alevciğim sülen kimsenin lafına bakma beklenen ama şuleciğime rahatsızlık veren durumlarda sen gene yaz lütfen resimler çok güzel her şeyin daha daha güzel olacağı günler de gelecek az kaldı biraz sonra ecmel uğrayacak onun yardımıyla gönderebilirim belki çok çok öpüyorum kafelerden resimler bekliyorum




    beklıyorum

    YanıtlaSil
  4. Sulecim... reaksiyonlar seni yorarken, dediğin doktorunu cok sevindiriyor... o şimdi ne mutludur, tedavi iyi yolda ilerliyor...yalçın kökenli hücreler göç ettikleri yeni vatanlarına alıştılar ve o vatanı korumaya bile başladılar ...helal onlara, biz seviyoruz onları.... cogu gitti azi kaldi... ha gayret , mide bulantisi ve atese,, haydi yallah hop hop ..... cok optum.. hergun daha iyi haberlere.. seni cok seviyorum.....

    YanıtlaSil
  5. bu arada sarhos degilim sadece cok seviniyorum....haydi yallah hop hop, güle güle ates ve bulanti

    YanıtlaSil