21 Mart 2010 Pazar

21 MART

Merhaba sevgili arkadaslar ve dostlar,

Bugünkü blog yazisina baslamadan önce sevgili Haldun' dan icazet aldim. Bilgilerinize sunulur. Ayrica bu tip sevimli atismalara devam etmem konusunda arkadaslarimdan istekler geliyor... Benden günah gitti vallahi....

Bugün bildiginiz gibi pazar. Bu Almanya'nin pazarlari , hic bizim pazarlarimiza benzemiyor. Sokaklarda hic kimseler yok. O güzelim pastalari satan dükkanlar falan kapali. Daha önce yazmistim galba, bizim AKMERKEZ in adeta ikiz kardesi gibi olan bir alisveris merkezi var. Pazarlari kapali!!!! Yanilmiyorsam her ayin ilk pazarlari acik oluyormus..
Sadece ekmek satan dükkanlar da öglene dogru kapatiyorlar...

Bu sabah hayli gec uyandik. Kahvaltiya oturdugumuzda saat 11 .00 civari falandi. Sule bugün de hep uzanarak vakit gecirdi. Sabahtan atesi makul seviyelerdeydi ama aksam üzerine dogru hayli artti. Ates düsürücü ilacini almak zorunda kaldi. Hatta biraz soguk kompres bile uyguladik. Sonra yine makul seviyelere indi. Hem öglen, hem de aksam yemeklerini de yiyebildi. Hatta saat 18.00 civari bisküvi bile istedi. Bunun bir sürec oldugunu ve olmasi gerektigini bildigimiz icin fazla stres yapmadigimizi zannediyorum.

Simdi ben sizlere bunlari yazarken Sulem de yetenek yarismasini seyrediyor yattigi yerden. Bende simdi yanina gidecegim...
Yarin tekrar görüsmek üzere .....

Saglicakla kalin,
Alev

6 yorum:

  1. Şulecim, bem de yetenek yarışmasını izliyorum.. dans eden o iki oğlanı çok beğeniyorum, favorim onlar... sen kimi seçtin bakalım:))

    Bir tanem, beklenen bir süreç olduğu için ben de heyecalanmıyorum. Bu arada yemeklerini yemen de çok sevindirici..Yine de tüm dileğim, en kısa zamanda herşeyin yoluna girmesi, ateş seni yoruyordur, büyük savaş devam ediyor ama sanırım galibiyete az kaldı... Ha gayret birtanem.. Alev Ablacım seni de ihmal ettim sanma, güzel yazılarını özledik. Lütfen tahriklere kapılıp bizi kendinden mahrum etme.. İkinizi de çok öpüyorum, sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. benim oğlanlar birinci oldu:))

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Alev,
    İcazetse icazet...Her türlü imkanı önüne koyduk velakin yazıları geciktirme. Sabah kalkıp da yeni yazı görmeyince moralimiz bozuluyor.
    Bu arada bu gün Yalçın gelecek idi ama Münüh'te nasıl bir hastalık kaptıysa "Boğazı ağrıyormuş" bak bak lafa bak!!
    Şurada bir kitaptan alıntı yapıyorum:
    Ve dahi ki onları cezalandırdık (46) Sefil böceklerden beter ettik (47) Gene dahi ne olduğunu anlamadılar da inkar ettiler (48) Köleleriyle ilişkiye girdiler de yapmadık dediler (49) Şüphesiz ki daha bin beterini de yapabilirdik (50) de önce nush kabilinden bir meret boğaz ağrısı verdik (51) --- El Kafiran Suresi ama kitabı söylemeyeceğim.
    E Alev şunu unutma senin ismini annen boşuna Alev koymadı. Oradayken ablaları olduğun için bu Yalçına mukayyet ol yoksa bunun cezası Alev Alev yanmaktır. Yoksa buna 40 Huri değil 40 Nuri isabet edecektir haberin ola!!

    YanıtlaSil
  4. Canim Sulem,
    Pazar haberlerine cok sevindik, en azindan vucudunun takrar kuvvet kazanmaya basladigini anliyoruz. Sen sakin yemegi kesme.. bir gayret devam..tunelin ucundan isigi gormeye basladin. Bir ay sonra turp gibi olucan, Alev disinda kimseyi dinleme, canin ne istiyorsa onu yap... Uyumak sa uyumak, gezmekse gezmek. Yani kendini bir an once iyilesmem lazim diye bazi seyleri yapmaya zorlama.

    Alev'e de blog yazilari icin tesekkur ediyoruz.

    XOXOXOXO

    ALEV A.

    YanıtlaSil
  5. Şule Hanım,
    Merhaba, aman arayı çok fazla açmayın, ablanız darılmasın ama sizin kalemi elinize almanızı dört gözle bekliyorum, ne fena bencillik benimki ama yazılarınızdan yine her zamanki gibi iyi enerjiniz fışkırıyor, bize ordan iyi haberler, enerjiler vermeye devam edin...Sizi çoooooook ama çook özledik.
    Esra Özyücel

    YanıtlaSil
  6. tontoncumlarım..... hergün okuyorum bende bir numara yok,sizlere enteresan gelecek yani.!.! hergün aynı şeyler.... sıkıcı...işte boylehepinizi fena özledim yavaş yavaş geliyorlar karışmam...
    öppppptüm.

    YanıtlaSil