22 Mart 2010 Pazartesi

22 MART

Merhaba sevgili arkadaslar ve dostlar,

Bu aksam da yine ben yaziyorum sizlere... Sule' nin keyifsizligi devam ediyor.
Bu sabah kalktigimiz zaman atesi 38 derecenin üzerindeydi. Kahvaltinin ardindan hastaneye telefon ettik. "Hemen gelin" dediler. Bizde toparlanip, bir taxi cagirip gittik.

Hemen labratuvar bölümüne yönlendirdiler, sayisini tam göremedigim coklukta tüplerle kan aldilar. Biraz bekleyip sonuclar ciktikdan sonra doktorun ofisine gectik. Bizim doktorumuz Ahmet bey bir konferansda oldugu icin baska bir doktorun ofisine yönlendirildik. Sonradan ögrendigime göre Sule'ye ilk geldigi zaman , katater takilirken elini hic birakmayan Cek doktormus!!!!!

Sonuclara bakarak ve Sule'yi muayene ederek önemli bir sey olmadigini, vücut reaksiyonun her bünyede farkli oldugunu, Sule' ninkininde böyle bir ates oldugunu bize anlatti. "Aslinda biraz kortizon vererek seni ayaga kaldiririm ama Dr. Elmacli geldiginde beni bogar dedi" Tabi saka olarak....
Ates 38.5 oldukdan sonra ancak parasetamol almasini önerdi, dayanacaksin gececek dedi....

Sonra eve döndük. Uzun süre uyudu Sule. Öglen yemegi olarak yogurt icine dogranmis elma ve grissini yedi. Öglenden sonra ona muffin yapmistim. Bir tane ondan yiyebildi. Aksam yemegi zamani yine midesi biraz bulanmaya basladigi icin sadece haslanmis taze patates yiyebildi... Ama suyunu icmeyi Allaha sükür ihmal etmiyor. Bol bol icebiliyor.

Isde, bu günümüzde böyle gecti. Yalcin bugün Münih den gelecekti. Fakat oda biraz hastalandi. Bogaz agrisi, nezle falan oldu. Onun icin " gelme" dedik. Herhalde hafta sonuna dogru iyilesir de gelebilir....

Yarin tekrar görüsmek üzere,
Saglicakla kalin...
Alev

5 yorum:

  1. Sağol Alev,
    Şuleyi öp. Dün araşamayınca gene ateşi olduğunu anlamıştım çünkü konuşuruz ben seni arayacağım demişti.
    Önemli değil bu gün konuşuruz, yarın konuşuruz ...Nasıl olsa "Bu da geçer yahu!!"
    Böyle sabah açıp da yeni haberleri görünce insan rahatlıyor, ateş mateş bunlar işin biberi geçecek.
    Dayanın az kaldı.
    Sevgiler
    Haldun

    YanıtlaSil
  2. canim Sule'cim, insallah ates bugun dusmustur, her an doktor gozetiminde oldugun icin vucudun verdigi bu reaksiyonlarda icimiz rahat, sizin de iciniz rahat olsun, aksama iyi haberlerini bekliyoruz, operim kucak dolusu

    YanıtlaSil
  3. Bir kere Haldun'a yaziyorum: ne oluyor orda opmeler filan? Artik evlenmis bir hatun Susum. Ecmel gormesin valla kizar.

    Usus'um,
    Umuyorum bugun daha iyisin. Bak bahar geliyor, sana yeni bir baslangic, guzel gunler getirecek. Havalarin duzeldigini umuyorum. Buralarda bahar cicekleri acti, insanin ruhunu duzelten bir guzellik var.
    Bu arada benim araba hala tamirde, mecburen Toyota'yi kullanmaya devam ediyorum ama her an araba hizlanicak diye bir tedirginlikle.

    Bir haber daha, orada ne kadar konusuyorlar bilemem ama burada ilk kez saglik konusunda parlamentodan bir yasa gecti. Amerika icin muthis bir olay. Daha once hastaligin varsa seni sigorta etmiyorlardi, bu tamamen kaldirildi. Herkese saglik sigortasi verilecek. Hele Amerika bu konuda cok pahali oldugu icin cok pozitif bir atilim.

    Haberler bu kadar, senden guzel yazilar bekliyoruz.

    Seni ve Alev'i cok cok OPTUUUUM (Ben operim, Haldun opemez iste!)

    ALEV A.

    YanıtlaSil
  4. Selamlar,Amazon kadınları bu reaksiyonun canına okuyacağım.Olsa bır türlü olmasa bir türlü,ne yapalım doktarları dinleceğiz geçecek diye bekleyeceğiz.Yağmurdan sonra güneş açar.Güneşli günleri bekleyeceğiz.Tabi söylemek kolay Şule'ciğim yaşamak başka birşey.Çok haklısın.Ama sen Amazon kadınısın şavaşcısın,kazanacaksın.Biraz sabır.Umarım parasemotol cevap verir.Yarın ayaklanırsınız.
    hepinizi öpüyorum.güneşli günlere.......

    YanıtlaSil
  5. Alevcim, Susu'nun ateslenmesi zaten beklenendi onemli olan sakin karsilamak buda gecer, gececekte. Insan zoru astikten sonra bunlari daha kolay atlatir.Baharin mutluluklar getirecegine inanin. Hepinizi opuyorum.Fusun

    YanıtlaSil