23 Mart 2010 Salı

23 MART

Merhaba sevgili dostlarim ve arkadaslarim,


Sizleri merakta birakmamak icin bu aksam da biraz yazayim istedim.
Bu günümüz, düne göre biraz daha iyiydi. Sule' nin atesi 37-38 arasinda gidip geldi. Simdi elimdeki cizelgeye bakiyorum da bugün hic ates düsürücü ilac icmemis. Istahida daha iyiydi. Bulantilari da Allah sükür olmadi.


Biraz önce bana " vucudum 37 derece atese alisti galba, bu derecede fazla etkilenmiyorum artik" diyordu. Ama kendini yorgun hissediyor. Doktor Elmacli ile en son görüsmemizde de zaten böyle olacagini söylemisti bize.
Verilen kortizonu tedrici olarak azalttiklari icin böyle oluyormus. Bir süre sonra herhalde vucut buna adapte olacak...


Burada hava bugün fena degildi. Hatta sabahleyin günes bile vardi. Öglenden sonra ben yine bir market turu yaptim. Ondan sonra hep evdeydik haliyle... Su ates bir normale insede günlük yürüyüslerimizi yeniden yapabilsek.


Biraz önce Yalcin'dan bir mesaj aldik. "Benim atesim , sizinkine basar 38.8"
diye yaziyordu. Haydaaaaa!!! Bu nereden cikti simdi???? Tamam bogazi agriyordu, doktora gitti, ilaclarini aldi. Biz onu artik iyilesiyor diye düsünürken o isi büyüttü. Ehhh ne yapalim.. Ne zaman tamemen iyilesirse o zaman gelecek... Ama özledik yani.. Nerdeyse 15 gün olacak. Sabahlari evdeki filtre kahve kokusu cok güzel oluyordu. Yalcin gittiginden beri
kokuyu duymaz olduk.... Hadi Yalciiiiin, toparlan artik......



Evet arkadaslar bu aksamlik bu kadar olsun mu????
Saglicakla kalin.
Alev

6 yorum:

  1. Sulecim, bitanem..
    Insallah yakinda tekrar vucudunun keyfi yerine gelir. Canim, gectigimiz hafta sonu aramak icin icim gitti ama seni yormamak icin vaz gectim. Yerine, anneciginle bolca sohbetledik. Haberlerini aldim.
    Ufak tefek ateslere aldirma. Seni gorecegim gunu iple cekiyorum.
    Cok operim,
    Meltem

    YanıtlaSil
  2. Sulecim bir tanecik arkadaşım !

    İnşallah her şey normale dönüyor, çok şükür öyle veya böyle yemeğini yiyebiliyor olman sağlık belirtisi. İnşallah bunlar da geçicek, sen dinlenmene bak tatlı kuşum. Buralara gelince zaten yeteri kadar insan görücen gibime geliyor, iyisi mi sen şimdi doping yap kendine :))

    Alev abla, size de kolaylıklar diliyorum.

    Sevgiler,
    Adile

    YanıtlaSil
  3. Selamlar,çok şükür iyi haberler geliyor.Amazonlar zafer yakın,az kaldı.bu arada Alev kendine dikkat et.Nezle virüsü ortalıkta dolaşıyor(Almanya dahil).Bir türlü geçmiyor.Ben nerdeyse bir aydır nezleyim hafifliyor.Tekrar başlıyor.Vitamin al.Aman kızlar gözünüzü seveyim kendinize iyi bakın.İyi haberlere devam.Hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Siz Yalçın'a bakmayın. Bütün ilgi sizin üstünüzde olduğu için kıskançlıktan çatlıyor. İlgi çekmek için tebeşir yuttu ateşini 39 a çıkarttı. Haa haa deyin..

    Nezle mikrobuna gelince Almanya'ya nasıl girdi bilemiyorum tabii. Türk olsa zor girerdi.

    Sıkın dişinizi 2 ay kaldı....

    Sevgiler
    Haldun

    YanıtlaSil
  5. Şule'ciğim,

    Gün günden daha iyiye gideceksin inşallah. Doktorunun söylediği gibi vücudunun yeni düzenine alışma sürecinde bu gibi şikayetler son derece normal olmalı.
    Bugüne gelinceye kadar neler yaşadığını, ne badireler atlattığını düşününce çok şükür bugünkü haline diyorum. Bundan sonrası hep daha iyiye gidiş olacak canım.

    Seni çok çok öpüyorum. Ablana sevgiler.

    Özlem Kırımlı

    YanıtlaSil
  6. Bu not Aleve:
    Ellerin dert gormesin, iyiki varsin. Hele guzel haberleri verince cok seviniyoruz. Biraz da fotoraf koyarsaniz cok iyi olur. Sanki orada sizle berabermisiz gibi oluyor. Bu arada yemek tariflerinden yazarsan ona da cok seviniriz. Tabi Sulemin haberi oncelikli!!

    Susum, hadi bir gayret, simdi zaten Alp'te gelicek, ona daha enerjik olmali. Bol bol dinlen ki vucudun kuvvet kazansin. Senin orgu islerinden ne haber? Ecmel'in kaskolu bitti mi?

    Ikinizide cok opuyorum, Yalcin'a da cok gecmis olsun.

    ALEV A.

    YanıtlaSil