25 Mart 2010 Perşembe

25 MART

Sule'nin kusluk zamani....


Merhaba sevgili dostlarimiz ve arkadaslarimiz,


Müsaadenizle bu aksamda yine ben yaziyorum. Sizinde bildiginiz gibi bu sabah hastanede kontrol randevumuz vardi. Saat 8.00 a dogru evden cikarak taxi ile Ambulant merkezine ulastik. Kapida , Sule' nin hastaneden cikarken nazar boncugunu hediye ettigi Azerbaycan' li Orhan ve ailesine rastladik. Onlardan taburcu olmuslar ve bizim gibi kontrole gelmisler. Cocukcagiz da hicbirsey yiyemiyormus. Son üc günde bes kilo zayiflamis....

Once Sule' yi labaratuvara cagirdilar, tüp tüp kanlar, tansiyon,kilo vs. tüm ölcümler yapildikdan sonra Doktor Ahmet Bey'in ofisine gittik. Biraz kapida bekledikden sonra sira bize geldi.


Ahmet Bey Sule' nin genel durumunu degerlendirdikden ve rutin muayenesini yaptikdan sonra konusmaya basladi... Sule' nin mide bulantilari, düsmeyen miz miz bir atesi, kilo kaybi, halsiz ve dermansiz olusu tamamen bagisiklik sisteminin yeni hücrelere karsi bir reaksiyonu.Bu cok istenen bir sey.

Fakat bu kadar reaksiyonu Ahmet Bey yetersiz buluyor. Daha fazlasini istiyor. Onun istedigi tam reaksiyonda, tüm vucutta kirmizi kirmizi lekeler olusuyor. Cocugu agir kizamik gecirenleriniz varsa aranizda, iste hastaligin pik yaptigi zamandaki kirmizi gibi olmasini istiyor. Gecen hafta hastaneye gittigimizde o durumdaki bir adamcagizi gördük. Her yeri pence pence kirmiziydi. O safhaya gelebilirsek cok sevindirici olacak.


Evet arkadaslar, hepinizin can-i gönülden uyguladigi LÖKOSIT duasi , kabul edildi ve yerine ulasti....
Bundan sonraki dualarimiz REAKSIYON DUASI olarak belirlenmistir.



Lütfen, hepinizden rica ediyoruz dualarinizi bizden eksik etmeyin. Bize bol bol REAKSIYON DUASI yollayin... Ben de size Sule' nin kirmizi kirmizi olmus halindeki resimlerini yollayacagima söz veriyorum.



( O durumda fotografinin cekilmesine izin vermezse, size söz gece uyurken cekerim!!!!! yine yollarim)

Daha sonra hastaneden ciktik ve biraz yürüyerek taxi duragina geldik. Oradan da evimize ulastik.

Öglenden sonra Doktor Ahmet Bey telefonle bizi aradi. Sabahleyin bizden sonra sonucu cikan bir tahlile göre ilac ayarlamasi yapti. Sule'de Ahmet Bey'e " eger bu reaksiyon istediginiz gibi olmazsa ne yapacaksiniz?" diye sordu. Oda " simdi onu telefonda anlatmak uzun, bir ara sana izzah ederim" diye cevapladi. Artik pazartesi günü bunun cevabini almadan herhalde hastaneden ayrilmayiz...

Yalcin bugün biraz daha iyi. Herhalde hafta sonunda dogum gününü cocuklariyla kutladikdan sonra buraya gelir. Sabah bana yazdigi mesajda " sen pastayi yap, cukulata sosunu tüm hücrelerine cektir. Ben gelince afiyetle yerim" diyor. Zaten bu hastaliktan biraz zayifllamis yavrum!!!!
Dün yazdigim pastayi sormussunuz bana.." Biberli, cukulatali pasta" degil,
"biberli cukulata pastasi". Ben daha önce "biberli cukulata "hic yememistim. Ilk defa burada gördüm. LINDT - CHILI cukulata. Olmaz böyle bisey.... Iste pastada bu cukulatayi kullanacagim...Yorumlarini Yalcin size yazar....

Ilk defa bu aksam biraz erken size yazabildim. Ama artik müsaade edin, gidip yemek hazirlayayim.

DUALARINIZI BEKLIYORUZ



Saglicakla kalin,
Alev



7 yorum:

  1. Dualarımıza yeni versiyonlar ekledik, yeni dua Reaksiyon duası.. Ben tesbihlerimi çekmeye başlayım:) Şuşum bilir pek bir dini bütünümdür:)) Aşk-ı memnu bitsin, okumaya başlıyorum...

    Şulecim bir tanem, yine harika sesini duymak inanılmaz güzeldi.. Oralardan bile enerjin geçiyor.. Bizimki de sana geçsin ve en kısa zamanda kızamuk çıkar:)) seni biraz da benekli görmek istiyoruz artık..

    Kocaman öpücükler ve sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Alev,
    Verdik klavyeyi eline yaz allah yazıyorsun, kendine güvenin de geldi ama hata yapmaya başladın... Sürekli bulantıdan bahsettiğin için Ambulant yazmışsın. Tabi benim gözümden kaçmadı. Doğrusu AmbulHans olmalı idi ya neyse görmezden geliim.
    Ayrıca doktora da selam söyle bizim kızımız nazik, reaksiyonu da belli bir efendilik çerçevesinde oluyor fazla da zorlamasın.
    Bu seferlik sizin için yıllardır ettiğim ereksiyon duasını bırakıp, reaksiyon duası edeceğim bu iyiliğimi de unutmayın ha.
    Özledik ....
    Haldun

    YanıtlaSil
  3. Pence pence kizar insallah Susucugum!
    Hic boyle dua edecegim aklima gelmezdi.Elmacli illa atesde isterim diye tutturuyorsa,kekeleye kekeleye onuda katariz duamiza.Yeterki sana yarasin.

    Ya Sabir Susucugum..Reaksiyonunda hayirlisini diliyorum sana...
    Sevgi ve ozlemle kucakliyorum..
    Dane

    YanıtlaSil
  4. Şulecim,

    BU sefer senle ilgili yazmadan önce Haldun bey'e bir şeyler demek istiyorum. Siz süper bir yeteneksiniz, doğuştan mı eğitim aldınız mı ? Yorum ve esprileriniz süper !!!

    Şulecim geçenlerde seninle uzun bir aradan sonra konuştuğumuzda sesin o kadar pozitif enerji doluydu ki, resimlerinde gerçekten gayet iyi ( her seyi test eden bir mahlukat var ben de insan enerjisi pozitif mi degil mi onu test ediyorum ; belirteyim istedim :))) ) senin reaksiyonlar yakında sahnede gibi bir hissiyat var içimde, inşallah yanılmam. Şekerim sen zarif bir insansın, öyle herkeshlerde olan reaskiyonlar sende öyle ahan da budur şeklinde olmaz. Ahmet bey'i ariyim mi istermisin :)) Adam çok şansli ama senin gibi bir hastası oldugu icin. Mazallah benim gibi bir hastası olsa, bundan sonra ona tedaviye gitmek isteyenlere pek enerji kalirmiydi bilemiyorum. Emeklilik ALmanya'da gectir sanırım memlekete geri dönüş yapar ve ıssız, bilinmedik bir köye giderdi. Köy halkı da bu dohtur Alamanya'da çok iyi biriymiş ama adamı küstürmüşler o da bizim buralara yerleşti derlerdi herhalde.

    Şekerim sen keyfine bak, senin klüp üyeleri aniden duaya başladılar bile. Her şeyin hayırlısı diyerek ( bir büyük anneanne easıyla ) bu mektubumu da bitiriyorum. Size tez vakitte mutlu mutlu kızamıkli gibi suratlar dilerim.

    Alev abla bu sefer size bir lafım yok ama gelecek sefere insallah. Saglıcakla kalın..

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar tatlilar,
    Ne guzel resimler bunlar boyle. Ya bu biberli pasta hala benim aklima yatmiyor ama siz genede tarifi yollayin. Reaksiyon duasina hemen cikiyorum, adagimi bu sefer Stanford Linear Accelerator Center'a gidip uzerine cicek ekerim herhalde. Eger bu Center duymadinizsa biraz aciklayayim: bu labrotuarda elektron ve pozitronlari hizlandirip, carpistirip reaksiyonunu seyrediyorlar..eeeee bu reaksiyon adagina cok uygun olucagini dusunuyorum eger beni yakalayip tutuklamazlarsa :)

    Bu arada bence Yalcin iki kere dogum gunu kutlamak istiyor onun icin bu hafta sonunu orada kutlayip, gelecek haftada sizle kutlamak istiyor. Ne de olsa insanin kardesine nazi gecer.

    Susumun nazik bunyesinin aslan kesilip savasmasi dilegiyle..

    XOXOXOXO

    ALEV A.

    YanıtlaSil
  6. Selamlar,Şuleciğim harika görünüyorsun.Hiç merak etme,Biz blogcular hemen dualara başlıyoruz.Evvel allah kırmızı benekler bütün vucudunu kaplar,fazlasını diğer hastalara transfer edersin.Dr Ahmet'e sorun bakalım neler gerekiyor hazırlık yapalım.Şule'ciğim o güzel gözlerin hep gülsün,inan mana kırmızı benekli kız olarakta hiçbir değişmiyecek hep güzel olacaksın.
    hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  7. Bahar geldi, gönüller kabardı;
    Hayranının gözleri yollarda kaldı.
    Gel artık bitsin bu hasret,
    Öyle çok merak etme kimdir bu diye,
    Hayranım işte, idare et :)

    YanıtlaSil