28 Mart 2010 Pazar

28 MART

Merhaba sevgili arkadaslar ve dostlar,


Bugün bildiginiz gibi pazar. Sule ile beraber bir karar vermistik. Tatil günü blog yazmaya ara verelim diye. Ama gecenin bu saatinde yine icime sinmedi . Iki satirda olsa yazayim, sizler yine merak icine kalmayin diye..

Bu sabah saat 10.00 civari uyandik. Rutin ev hayatimizi devam ettirdik. Öglen yemeginden sonrada yürüyüse gideriz dedik. Ama gidemedik. Bir yagmur, bir dolu.... Hic sormayin. Camlara carpa carpa yagdilar..Tabi disariya cikmak mümkün olmadi...

Aksam saat 19.30 da Yalcin Münih'den geldi. 15 günden fazla olmustu gideli. Bir hafta sonra dönerim diye gitti. Hastalaninca süre uzadi tabii.

Münih'deki Türk bakkaldan siparislerimizide getirmis eksik olmasin.. Princ unu, baldo princ, yufka vs....Bunlari bana cantadan cikartip verirken enteresan fikirlerinide yumurtlamaya basladi.

*Yok efendim, insanin iki tane evi olmasi cok güzel oluyormus...
*Her evde baska türlü pohpohlaniyormus.
*Her evdeki konular birbirlerinden cok farkliymis..
*Her iki evdeki hanimlar da onu cok seviyormus....
falan filan....

Adam niyeti bozdu galba.... Biraz kontrol altinda tutmak lazim!!!!!!!
Haldun' cum, bu görevi sana tevdi ediyorum.........


Bildiginiz gibi dün Yalcin'in dogum günüydü. Pastasiz olmaz tabi...
Sabahleyin biraz macera yasayarak pastamizi da yapmistim. Yemekden sonra mumlarimizi da üfleyerek Yalcin'cigimizin yeni yasini kutladik....


Yarin sabah yine erken kalkacagiz. Normal hastane kontrol randevumuz var. Artik tahmin ediyorum ki yarin size Sule yazacak.


Tekrar görüsmek üzere sizlere iyi bir hafta diliyorum,
Saglicakla kalin,
Alev

5 yorum:

  1. Yarin iyi haberlerinizi bekliyoruz..
    Elmacli isi fazla uzatmadan su reaksiyon durumuna bir el atsa.O da, sende kurtulsan diyorum.
    Pence pence kizarma isinin dibini bulunca haber edin..fena halde merak ettim...
    Gunesli bir hafta diliyorum.
    Orman isleri mudurunuzde geldi..bol bol yuruyusler yapin Essen yesilliklerinde...
    Saglicakla kalin guzeller...Dane

    YanıtlaSil
  2. Hadi Yalcin'a kavustunuz... keyifler yerine gelir. Bu iki ev olayi tabi isine geliyor. Evde sikildimi size gelip biraz kafa dinliyor. Vallahi fazla yuz vermeyin tamamen orda kalmaya baslar :)

    Insallah yarin guzel haberlerle gelirsiniz.
    Hepinizi opuyorum.

    ALEV A.

    YanıtlaSil
  3. Alev'ciğim ne pazarın var,7/24 çalişiyorsun.Hakkını nasıl ödiyeceğiz bilemiyorum.Hayatım sen rahat ol,ben FBI'çılarla görüştüm.Bertan'ı vede arkadaşlarını 24 saat izleyecekler ben sana rapor edeceğim.Yalnız telefon dinlenmesine birşey yapamıyorum!!!!!
    Yad ellerde kendini yalnız hissetme.Arkandayız.
    Bu arada alman pasapottu,alman fena fikir degil ne olur ne olmaz koy cebine fazla mal göz çıkartmaz.Ayrıca sana vermiyecekler de kime verecekler sen geleli kimya sektörü canlandı.Steril vs.bölümü tam kapasite çalıyormuş.
    Pastan harika görünüyor.Afiyetler olsun.Daha nice kutlamalara inşallah.
    Şule!ciğim seninle olmak tabi benekli halinle bizi mutlu edecek.O zaman sen kutlamayı gör,zil takıp oynayacagız.
    Hepinizi öpüyorum.
    PS: bertan'cığım sana kıyamadım,raporların bir kopyasını sanada göderirim,gardını alirsın.

    YanıtlaSil
  4. Siz tabi beni uyduruyor zannediyordunuz. İşte yavaş yavaş gerçekler ortaya çıkmaya başladı. İnsanın iki evi olmasından dört karısı olmasına kadar giden bir sürecin başlangıcıdır bu. E Dane ne demiş "Orman işleri müdürü" ne beklersin.

    Alev Aydeniz'in yazdıkları burada erkeğin neden böyle düşündüğü konusunda ipucunu veriyor: Evde ........... size gelip biraz kafa dinliyor... Budur. Helal olsun Alev'e çekinmemiş yazmış.

    Ey Blogcu arkadaşlar siz hala durumun farkında değilmisiniz. Bir kaç hafta sonra Alp de oraya gidiyor. Hala anlamadınız mı.... El İnsaf. Bunlar tedavi ayaklarında tüyüyorlar. Çoğu tüydü bile, orada buluştular.
    Türk bakkal, baldo pirinç filan iyice de yer edindiler. Yalçın'a gösterilen ilgi de bundandır. Yalçın ayrıca bunları tehdit edip bak sizi Türkiye'ye geri gönderirim Nisa Suresine tabi olursunuz filan diye korkutuyor. Her neyse. Bende söylemesi.

    Şule sana sesleniyoruz. Bu oyuna gelme eve dön. Annen seni affetti. Söz veriyoruz Ecmel'e kıllık yapamayacağız. Gel üst katımızda otur. Hadi kızım...Hadi yavrum...

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil