5 Mart 2010 Cuma

29. GÜNÜMÜZ

BU GÜNÜMÜZE SÜKÜRLER OLSUN DIYORUZ VE KUTLUYORUZ
Merhaba sevgili arkadaslar ve dostlar,


Fotografta da görüldügü gibi bir kutlama partisindeyiz bu gece.
Sule' mizin bütün zor badireleri atlatip saglimen evimize dönüsünü kutladik. Burada sadece dört kisiyiz ama aslinda hep birlikteyiz. Yüreklerinizin, bizim yanimizda oldugunu biliyoruz. Onun icinde burada hep beraberiz. ... Laf aramiz da cukulatalar da pek güzelmis.!!!!


Bu sabah kahvaltidan sonra Sule bana" bu gece blogu ben yazayim mi?" diye sordu. ( Aslinda niye sordu ki anlayamadim .. Blok aslinda onun. Ben emanetci yaziciyim.) " Aaaaaa tabi ne iyi olur" dedim ve konu orada kaldi.


Öglenden sonra Ecmel ile beraber 15 dakika yürüyüse gittiler. Ondan sonrada evdeydik hep beraber.

Ama aksama dogru " Yaaa blogu yine sen yaz bu gece. Ecmel' im yarin gidecek, ben onunla oturayim" dedi. Ne denir bu istege????

Onun icin bu gece sizlere son kere yaziyorum. Bundan sonra klavye artik Sule'de.......

Bir ay boyunca , sizleri Sule' nin durumundan haberdar edebilmek icin her aksam yazmaya gayret ettim. Sizlerden gelen yorumlardan da amacima ulasabildigimi saniyorum. Beni yüreklendiren sizlere ayri ayri tesekkür ediyorum. Yapmis oldugunuz süper yorumlar bizi zaman zaman güldürdü, zaman zaman da hüzünlendirdi..Bunlar da zaten hayatin birar parcasi degil mi????

Neseli günlerimizde tekrar karsilasmak izere saglicakla kalin.....
Alev

13 yorum:

  1. canım şuleciğim
    geçmişler olsun.seni hayata ve bizlere döndüren tanrıya şükürler olsun.tekrar hoşgeldin.yüzündeki gülücükler daima devam etsin.seni yanaklarından öpüyor ve kucaklıyorum.istanbulda görüşmek üzere.ayrıca bizleri devamlı senden haberlerle bilgilendirip meraklı yüreklerimizi ferahlatan aile fertlerine özellikle alev hanıma sevgiler ve teşekkürler..
    harika balcı

    YanıtlaSil
  2. Alev Ablacım, çok teşekkürler, eline, yüreğine sağlık. Sayende kendimi sizlerin yanında hissettim. Sanırım herkes için bu böyle oldu. Bu kadar işin, telaşın yanında bizleri ihmal etmedin. Bu ailecek sizde olan ve hep takdir ettiğim sorumluluk bilinci içinde ayrıca kutluyorum. Güzel günlerde görüşmek üzere.. senin yazılarını da kayifle okuduk.. Herşey için sonsuz teşekkürler..

    Şuleciğim, senin güzel yazılarına kavuşacağımız için de çok mutluyuz.. Sevgilinle güzel vakit geçir, sonra bizlere yazarsın nasıl olsa. Senin süper haberlerini almak inanılmaz güzel bir duygu.. Buradan hepinize, yürekten sevgiler, selamlar...Güler yüzünüz hiç solmasın... Muhteşem bir dörtlüsünüz siz...

    YanıtlaSil
  3. Evet Alevcim cook tesekkurler bizleri her gun detayli haberdar ettigin icin! Sulecigimden gelecek haberleri de zevkle okuyacagim! Behiye

    YanıtlaSil
  4. Sulem benim, ne kadar guzel aile, ne buyuk mutluluk. Damadimizi da cok sevdik. Ne kadar tatli sarilmissiniz- sizi hep boyle gorelim. Birtanem kendini yorma, az bile yazsan biz seviniriz, biz bu bloga cok baglandik artik hergun ne zaman yeni yazi geliyor diye sevincle bekliyecegiz.

    Alev ablamiz, sana ne minnetkar oldugumuzu anlatamam, daha oncede dedikya, hepimizin ablasi, can yoldasi oldun. O kadar isin yaninda bizi haberlendirdin ve bence bu yazi isini ciddiye alip roman filan yazmaya baslasan ya da kendi blogunu baslatsan hepiniz uye oluruz.Tekrar tesekkurler.. Cok candan kucaklayip, opuyoruz.

    Susum bol bol espirili bloglar bekliyoruz.

    ALEV A.

    YanıtlaSil
  5. Alev abla,

    Diger arkadaslar da yazmıslar ama biz de yazacagız. Bu sureci bizim icin yakınlastırdın sıcaklastırdın kolaylastırdın, Allah senden razı olsun.

    Yalcin (abi?),

    Sen bu isin sessiz kahramanısın! Seni unutmak mumkun olmaz; sen artk Sule'ye ve Sule sana mevcut olandan da farklı bir bicimde baglandınız. Bize Sule'mizi mumkun kıldın. Allah senden de razı olsun!

    Ve Ecmel,

    Kimsin nesin henuz bilmiyoruz ve elbette cok daha yakından tanımak istiyoruz, ama su kadarı kesin: sen de gercek bir kahramansın. Bu lokosit denen sey neye gore iner cıkar bilinmez ama yasama sevinci olmadan, bu mucizeler gerceklesmiyor. Sen Sule'miz icin durusunla hepimizin umudu, kahramanı oldun. Allah senden de razı olsun!

    Ve Sule,

    yuzundeki bu gulumseme var ya, onu gormek bizim icin herseye degdi. , Duzgunlugunle, duustlugunle ve hic degismeyen durusunla, bunca insanın sevgisini yaratan sensin ve Allaha cok sukur ki, sen o fotografta, mutlulukla parıl parıl parlayan gozlerin ta kendisisin.

    Seni, ve tum aileni cok seviyoruz.

    Hersey icin cok sukurler olsun! Aramıza tekrar hosgeldin. Insallah daha paylasacak cok seyimiz var.

    Haluk ve Ayla

    YanıtlaSil
  6. Selam KAHRAMANLAR,başardınız,artık herşey geride kaldı.Böyle güzel fotoraflar görmek istiyoruz.Bende çay bardağımı kaldırıyorum çünkü sabahın 05.30 bu sabah biraz erkenciğim.(ne demiş atalarımız,erken kalkan yol alır ama ben yerimde sayıyorum)Alev'ciğim Şule ile beraber Essen kazan siz kepçe dolaşin.yeni yerler güzel mekanlar ve tabi sizler foto albümünü zenginleştirin.Bizde keyifle izleyelim.Şule'ciğim klavenin başına geçve döşen yazacaklarını büyük bir keyifle okuyacağız.Alev senden de vazgeçemeyiz.Araya girip birkaç paragraf attırırsın.Artık önünüzde saglık ,mutluluk ,keyif ,dostluk ve tüm güzellikler var.Allaha milyarlarca teşekkür ve minnet ediyoruz.Güzel kareleri görmek üzere salıcakla kalın.Sevgiyle hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  7. Sizleri orada kutlarken görüyoruz seviniyoruz. Kutlamalar tüm şehirlerde sürüyor... Bursa,, İstanbul... Biz de Bertan'la burada kutluyoruz. Yalçın'da Berlin'de bir Türk'ün mekanı varmış orada kutlamaya gidecekmiş. Sevinç yayılıyor.
    Blogu takip ederken görüyorum Ecmel diye bir adam türedi bizim kıza sarılıp duruyor filan. Siz de yorumlardan takip ediyorsunuzdur tanıyan eden yok. Bakalım nasıl bir insan "At hırsızı" mı, yamyam mı yoksa iyi bir adam mı? Bu "Nasıl kaptım uzun boylu manken gibi güzel kızı" gibilerinden bize nispet yapan o sürekli sırıtması bakalım gerçek mi?? diyerekten onu da kutlamalara çağırdık. Bertan dedi ki adamın gerçek yüzü içki masasında çıkar. Bu gün bize o da katılacak bakacağız göreceğiz sonucu buradan sizlerle paylaşacağız.
    Haldun
    PS: Duyduğuma göre onun da Beyoğlunda bir payvonu varmış!!

    YanıtlaSil
  8. selam alev ablamız
    şule sen bekle bugün
    sana zaten artık yorum morum yok
    hayatı paylaşmak var
    mesela bugün bursadayım acaip soğuk
    hemen dönecem nedense sevmemeye başladım bursayı
    dün akşam hakkı ile beraber geldik
    ona yüzünü göztermişsin ben anlamam kıskandım
    valla
    yol boyu gevezelik ettik malum oda sevmez bende sevmem pek konuşmayı
    bu bloga yazma konusunda sen yaz tamam ama
    ablan kadar başarılı olacağını düşünmüyorum
    ara sıra naz yapta o yine yazsın bişeyler
    çünkü iki boyutlu bu ekranda sizin üç boyutlu halinizi ve dördüncü boyut olan duygularınızı öylesine başarılı yansıttıki ... böyle ir ortamda bunu başarabilecek ikinci kişi olduğunu sanmam o yüzden sen yinede arada sırada ona bırak klavyeyi
    alev ablamıza nasıl teşekkür edilir onu bilmiyorum ama onun gözlerindede hissedilen ışık bizim teşekkürlerimizin ötesinde keyifli olduğunu anllatıyor zaten
    bu arada senin gözlerindede aynı ışıltı ve herkezin bildiği şule gülümwsemesi zaten buralara kadar geliyor ve yaşam sevinci veriyor.
    yalçın ve ecmelede ifade edilmez bir saygı iletmek istiyorum. sevgi yumağınız düğüm düğüm olsun çözülemesin ....
    erhan

    YanıtlaSil
  9. Alev hanım, Şule hanım merhaba,resimlerden gördüğümüz tablo bizi o kadar mtlu ediyor, heyecanlandırıyor ki anlatamam, herşey yolunda belli. Alev hanım, 1 aydır yazdığınız, bize Şule hanıma seslenme imkanı verdiğiniz için çok ama çok teşekkürler. Artık Şule hanım yazacak diye sevinçli ve heyecanlıyız ama size de alıştık vallahi. Bundan sonra başka bir blogda devam etseniz, nasıl olur, "alev bursa'dan bildiriyor" gibi??

    Şule hanım siz şimdi Ecmel bey dönüyor diyebirazburuk ve nazlısınızdır:) Ama az kaldı, sabır. Gerçi bunu yani sabretmeyi bundan sonra akıl verecek tek kişi sizsiniz, bana laf düşmez .

    Ne büyük bir inanç ve güçle başardınız bu işi, sizeduyduğum hayranlık, sevgi artık anlatılamaz.

    Sizi çok öpüyor, dua etmeyedevam ediyoruz, şükürler olsun.

    YanıtlaSil
  10. Supersis Alev, valla hayatta bırakmayiz seni. Guzel yazilarina devam etmelisin. Susum nasilsa biriktirdi, artik bol bol yazacak. Evinizden ve Essen'den yayinlarinizin devamini bekliyos ve sizi coook seviyos.

    YanıtlaSil
  11. Şule demiştin ki , bir sınav var , bu da geçilecek , helal olsun sana , çok şey yazmak isterdim , ama içim katıldı birden , seni ve oradaki güzel insanaları sevgi ile kucaklıyorum , sevgili Alev nasıl bir sabır , nasıl bir gayret,inat , titizlik , herşey için çok teşekkürler , en yakın zamanda görüşmek üzere , sevgiler Nilgün Pakkan

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar,

    Sevgili Alev Abla ilk önce sana çok teşekkür etmek istiyorum. Sule ablanın yazmayı mecburen bıraktığı zamanlarda bayrağı sen devralıp hem gün içinde koşuşturup hemde akşamları neler olup bittigini yorulmak sıkılmak bilmeden bizlere yetistirdigin icin cok tesekkur ederim. Sayenle online oradaymisiz gibi olduk. yollarda yurumus gibi, sule ablanin odasinin cicekli penceresinden ona bakar gibi olduk. O turk temizlik malzemeleri satan markete beraber gittik, Sanki o ciger acıcı aleti biz de kullandik ve o steril elbiseleri biz de giydik. Hatta evde artık elimi bir yere değince sterilizasyonu gitti diye yeniden yıkama ihtiyaci filan duymaya basladim ki bu da biraz cozuttugumu gosteriyor. En iyisi ben birkac ay askere gideyim de o donemde 1 hafta asker kıyafetiyle yattigim zamanlari tekrar hatirlayayim. sanirim bana da iyi gelir. Bunlardan bir ortalama cıkarıp eski yaşamıma donebilirim bu sayede sanirim. :)
    Sula abla sanada tekrar bilgisayarin basina hosgeldin diyoruz. tekrar gecmis olsun veeee Evet soz sende.........

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Sulecim, Alev abla, Yalcın ve Ecmel Hoca,

    Son bir iki gündür bu blogu okuyamadim. Cunku Sulecim eve cıkınca ben de öyle bir rahatladım ve gevsedim ki icimdeki enerji ile yerimde duramaz hale geldim ve okuma yazma islerime ara verdim, kusura bakmayın :)

    Hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum. Blogu Alev abla yazdıgı icin genelde hep sanki onu görür, onunla konuşur gibi hissettiğimden teşekkürler hep onaydı. Ama burada Yalcın'ın tabii aslinda basrol oyuncusu ( gercek hislerim yag bal zannedilmesin lütfen :) ) bir agbi kanını , iliğini verebilir ama kardeşinin yanında işi gücü varken bunca saat gecirmek, ablasına destek olmak her erkek kardesin yapacagi, yaptıgı bir is degil. Onun icin size yürekten teşekkür ediyorum. Bundan sonraki birliğiniz beraberliğiniz daim olsun, güzel, neşel, günlere diyorum. Ancak Sulecimizin biricik, kıymetlisi Ecmel Hoca da gercekten muhtesem bir insanmıs, gösterdiği özveri gerçekten müthiş. Ancak burada Essen ekibinde olmayan gizli kahramanlar da var, onlar da Alp ( annesine yazdiği blog yazısıyla beni bitirdi ) ve tabii ki bu muhtesem cocuklari yetistiren o sahane anne Filiz teyze'ye de en derin sevgi ve saygılarımı yollamak istiyorum. Aslinda farketmeden hepiniz blogu okuyanlara, yazanlara inanılmaz pozitif bir enerji yaydığınızı düşünüyorum. Zaman zaman kendimi Essen'de hissettim, sanki hastanenin yakınındayım da fazla kalabalık olmayalım diye sadece binanın önünde bekliyorum gibi hissettim.

    Şulecim bugünlere geleceğini ben çok önceden hissetmiştim, seninle de bir iki sefer paylaşmıştım bu duygularını. Sen harika bir insansın, hele de oralardan bana göndermiş olduğun bir iki cep mesajı beni çok duygulandırdı. Sana olan sevgim ve saygımın derecesini ifade edecek kelimeleri bulamıyorum sadece seni ne kadar çok seviyorum ! sen çok yaşa ! mutlu yaşa diyorum..

    Adile

    YanıtlaSil