29 Mart 2010 Pazartesi

29 Mart

Sevgili arkadaşlar, dostlar ve ailem, tekrar merhaba,

Önce güzel haberleri vereyim. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Her şey yolunda gidiyor. Kan değerlari normal. Geçen hafta aldığım mikrobu da kuvvetli antibiyotiklerle yendim sanırım. Reaksiyon devam ediyor ama cildimde ööle kızartmalar yok. Reaksiyonu engelleyen ilacın dozunu biraz daha azalttı doktor. Önümüzdeki iki hafta bunun etkisini görürüz dedi. Ondan sonra daha seyrek kontrollerle devam edeceğiz. Midem halen çok hassas, ne fazla aç kalmaya ne de çok tok olmaya tahammülü yok. İnsanın en zayıf neresi ise hastalıklardan en çok o tarafı etkileniyor sanırım. Çocukluğumdan beri önce iştahsızlık yaşlarım ( annem bana ilkokuldayken 30 kg ol sana artık ye demiycem derdi), sonra da yatılı okul şartlarından etkilenen sindirim sistemim de yeni hücrelerimle yenilemiş olur umarım.

Bol yürüyüş yapmam gerekiyor. Ama bu memlekette devamlı yağmur yağıyor. Güneşi gördük mü fırlamak lazım. Dur biraz daha hava ısınsın diye bekleyince, güneş yerine kara bulutlar geliveriyor. Genelde günüm rutin geçiyor, öyle de olması lazım. Internet, mailer, kitap, dergi derken gün bitiveriyor. Bu arada Ecmel’in atkısı epey ilerledi, ikinci dolama uzunluğuna geldi. Bitirecem ama seneye kışa takacak artık. Ossun bu marifetimiz de göstermiş olduk yeni gelin hanım olarak.

Bu hafta içimde heyecan var. Çünkü perşembe günü Alp buraya geliyor. 3 gün kalacak ,kısa zaman ama onu çok özledim. Hiç bu kadar uzun ayrı kalmamıştık. Haldun bir kaç hafta sonra demiş, karıştırmış. Alp’in onlarda bir kaç hafta kalacağı ile karıştırmış anlaşılan. Istanbuldaki evimizde tadilat, badana boya başlıyor bu hafta. Ben gelmeden bu işleri bitirelim dedi Ecmel ve acaip bir organizasyonla evi hallediyor. Alp bu süre içersinde aziz dostumuz ve alt komşumuz Haldun ve Aşkım’da kalacak çoğu zaman. Tekin’in yokluğunu 3 misli kadar aratmayacaktır.

Müjde, saçlarım çıkıyor. Kafam gölgeli asker kafası gibi oldu. Çim adamı geçeceğim bu gidişle. Doktoruma, erbaş gibi oldum deyince, sana her hal yakışıyor dedi. Artık her görüşmemizde birbirimize sarılıp vedalaşıyoruz, Yalçın da “Ecmel burdayken bu adam bunları yapıyor mu” diye soruyor. Ne haddine, Ecmel ile gittiğimizde gayet efendi durumlardayız. Ahmet beyle biz ilk Istanbul’da Amerikan hastanesinde birinci kemoterapi sonunda tanışmıştık. O zaman odamın kapısında benim bankanın bir kampanyası için çekilen posterim asılıydı. O resmi çok beğenmiş ve aklında kalmış sanırım, buradaki hastaneye yattığım zaman hemişerelerden bir gün biri gelip, Ahmet bey sizin model olduğunuzu söyledi dedi. Adam kafa buluyor tabi ama hemşire ne bilsin. Ben de ona böyle bir esprinin nereden kaynakladığını anlatmak zorunda kalmıştım.

Umarım, önümüzdeki günlerde çok etkilenmem de size daha çok sık yazabilirim.

Sevgilerimle.

Şule

12 yorum:

  1. aksamüstü bakmıstım yeni yazı yok idi....yatmadan önce dur bir daha bakıyım dedim... baktım ki yeni yazılar mevcut... hele bir de güzel haberler ya.... artık rahatlıkla uyurum... kocaman öptüm..... artiz ve de manken susu...

    YanıtlaSil
  2. Şule'ciğim, hergün güzel haberlerini almaktan çok mutlu oluyorum:) hatta o alev hanım ve sen o kadar tatlı yazıyorsunuz ki, insanın canı sizinle oturmak, sohbetlemek filan istiyor... Olağanüstüsünüz gerçekten... Bu arada Alp ile facebookta arkadaş olduk..Tabii çocukcağız hatırlar mı bilmem ama kocaman bir delikanlı olmuş... O bizm Ali'nin Alf abisiydi biliyorsun, hala Alf abi halinde yani olgun, bilge bir kişilik gibi...Sana bu sabah buradan kocaman sevgiler yolluyorum, iyi enerjiler hep yanınızda olsun...Sevgi ve dostlukla:)))

    YanıtlaSil
  3. Şule'ciğim,seninle tekrar beraber olmak ne güzel.Güzel heberler almak dahada güzel.Reaksiyonlarını dört gözle bekliyoruz.İnşallah en kısa zamanda fişkırır,kırmızı benekli kız olursun.Oğulcuğunda yanına geliyor keyfin yerine gelir.Saç meselesine gelince, hayatım,kafa yapının ne kadar düzgün olduğunun farkındamısın,insanının anne ve babasının güzel olması böyle işe yarıyomuş.Dr. haklı öyle güzelsin.Ayrıca eskisinden daha gür çıkıyor.
    Gelelim Alev'e ,hayatım hemen uçağa atlayıp Bursa'ya geliyorsun.Yemekteyiz programının seçmeleri varmiş.Mutlaka katılman gerekiyor.Bizleri temsil edeceksin.Bu kutsal görevi yerine getirmelisin.
    Sana oğulcunla keyifli mutlu saatler diliyerek hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  4. iyilik haberlerine çok çok sevindim.
    seni tekrar sağlıklı olarak görmek istiyoruz.
    Allah'ın izniyle ve tabiiki dua ve niyazlarımızla daha iyi olacaksın inşallah.
    seni ziyaret etmeyi o kadar çok istiyorum ki.
    hep birlikte sağlıklı ve güzel günlere kavuşmak dileklerimle sevgi ve selamlar gönderiyorum.
    Mehmet Denizhan

    YanıtlaSil
  5. caniimm, sabah gozumu acar acmaz bu guzel haberlere cok sevindim. Kocaman opucukler..
    meltem

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Sule,

    Dr.un dogru soylemis, sen artizlerden, mankenlerden bilem daha guzelsindir..
    Uluc

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Şule güzel haberlere çok sevindim, ayrıca Alp'in geliyor olması senin rapor sonuçlarını daha da bir iyileştirir garanti, Merve'de tatilde olacak , galiba Mayıs başında da bir tatil var. Sen doktor için de atkı olmsasa da çorap örmeye başla (!) artık , şaka ,şaka ...Sevgiyle kucaklarım , Alev 'e de sevgiler , Nilgün Pakkan

    YanıtlaSil
  8. Çim Kadın Şuşu,
    Fotoğraflarına bayıldım. Şimdi de senin için kızarıklık duası yapacağım. Hikmetinden sual olunmayan Allahım; Şuşu'muz isilik döksün diye... Yahu, gün geliyor insan ne garip şeyler dileyebiliyor yukarıdakinden. Allah olmak ne zor bi iş! ;-)))
    Kocaman öpüyorum seni. Yalçın'ın yeni yaşını kutlarım. Alev'e de sevgi ve selamlar. Bizi hiç habersiz bırakmayan tambri görev insanı olduğunu kesin şekilde kanıtlamış bulunuyor ;-))
    Petek

    YanıtlaSil
  9. Şule hanım,
    O şahane poster işyerimizde, ofisin giriş kapısında hala asılı, her sabah bize "günaydın" der gibi bakıyor. O kadar gerçekçi ki. Ama esahtan da artiz gibisiniz o resimde.
    sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  10. Canım arkadasım benim !

    Yasasın ! her sey yolunda gitsin hep. Arkadasim sen mankenlere tas cıkartacak kadar zarif ve guzel bir sahsiyetsin! Mankenler sen yanında halt etmis. Ogulcuguna kavus insallah, keyfini cıkar. Simdiden gözün aydın. Seni cok opuyorum bu sefer kısa oldu.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. San Francisco'da bir kafede oturup is yapmaya calisiyorum..Hadi bir Susumun bloguna bakayim, ne de olsa gunluk enerjimizi almamiz lazim. Hemen bir saniyede guzel haberleri okudum, yetmedi bir daha okudum. Bir keyiflendim ki anlatamam, simdi musteriye gitmem lazim, kafam rahat.

    Alp'imizle resimler isteriz ve ustelik er sacini merak ediyoruz. Her halinde cok alimli benim Susum, selvi boy, cekik gozler daha ne olsun- tabiki manken gibi.

    Alev, Yalcin ve sana XOXOXO

    PS. Bu arada o Haldun'a soyleyin, Ben aslinda namuslu ve akli basinda bir insanim..Tobe tobe oyle laflar soylermiyim.. Askolsun sana! Her inegin altinda buzagi ariyor--galiba biraz kendinin ikinci eve ihtiyaci var!

    YanıtlaSil
  12. Alevciğim İneğin altında buzağı zaten vardır :))))

    YanıtlaSil