8 Mart 2010 Pazartesi

Uzaylılar Essen'de

Merhaba herkese,

Bugün sabah 8:00 de hastahanede Dr’umuzla ilk kontrol randevumuz vardı. Erken toparlanmak biraz zor oldu ama hep birlikte zamanında gidebildik. Gidince kan alıp hemen değerlere bakıyorlar. Sistem öööle otomatik ki; hemşire kanını alıyor, sen o arada Dr’u beklerken onlar kan analizlerini makinaya verip hemen sonuçları elektronik olarak senin Dr’a düşüyor. Dr’umuz Ahmet bey gelip masasına oturup bilgisayarı açınca şaak karşında Şule’nin tüm sırları ekranda.

Kontrol gayet iyi geçti. Hafif nezle bir durumum olduğundan ilave bir ilaç Verdi, oldu ilaçlarım 18. İlaçlar arasında kortizonlar da var. Bir tanesini kaldırdı. Şişlerim biraz daha azalır sanırım. Halbuki ne özenmiştim Sezen Aksu dudaklarıma! Bu arada kortizon kasların aleyhine çalışan bir madde. Fizyoterapistim, kortizon alırken kaslarının hemen gelişmesini bekleme boşuna kendini gereğinden fazla zorlama demişti. Kas yapmak isteyenlere ek medical bilgi olarak vermek istedim…

Size çok hoşuma giden bir olaydan bahsetmek istiyorum. Bizim evin hemen yakınında bir taksi durağı var. Yalçınlar bir kaç kez aynı şöfore binince ahbaplık kurulmuş. Azeri asıllı İranlı, ismi Tayeran. Üniversite mezunu gayet effendi biri. Karısının hatta iki üniversite diploması ve doktorası varmış. Almanya’ya göç etmişler. Kendi taksi şöforlüğü yapıyor, karısı da uygun iş bulamadığından ev hanımıymış. Haftasonu Ecmel Istanbul’a dönerken onu çağırdık havaalanına götürmesi için. Yukarı kadar geldi, özellikle bana geçmiş olsun demek için ve iyileştiğimde arabasıyla bana Essen’i gezdireceğini söyledi. Yolda Ecmel’i götürürken de kendi telefonunu ona vermiş ki anlaşılan Ecmel yoldan beni onun telefonundan aradı.

Bugün evde oturuyoruz, kapı çaldı. Tayeran elinde bir demet çiçek, bana getirmiş. Nasıl duygulandım! Evde çiçek böcek yasak olduğunu, alamayacağımızı en kırmayacak şekilde nasıl söyleyeceğimizi bilemedik. Ben de sonra ona bugün 8 mart kadınlar günü. Lütfen çiçeği kadınlar günü olarak eşinize armağan edin dedim.

Bayanlar….. Bize bir gün yetmez ama gene de bugünümüz kutlu olsun!

Sevgilerimleeeeee

10 yorum:

  1. Kurban olsunlar boyle uzayliya,,,,
    Kutlanacaklardan bir DANE

    YanıtlaSil
  2. Şule'ciğim selam,nerelerdesiniz hergün seni görmeye alıştık.Görmeyince özlüyoruz.Ne uzaylısı fıstık gibisin.hayatım benim için fizyoterapiste sor bakalım benim yağlarım için bir tavsiyesi var mı?Artık çok fena yerleştiler.Aferin Teyraren'e birde ortadoğuluları beyenmezler.Alev hemen zeytinyağlı dolma yapar bir tabak Gönderir.Alta kalmazsınız.Sen "küçük" işlerle ugraşmaya devam et.Büyük işleri Aleve bırak.Yürüyüşler ne alemde? devam mı?Hergeçen gün daha iyi görünüyosun.Bunu bütün samimiyetle söylüyorum.Kendine iyi bak.Alev sana da sevgiler.Kadınlar gününüz kutlu olsun.Hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Şulecim !

    Ya valla ben de nasıl duygulandım şu anlattıklarına. Kardeşim yok böyle bir zariflik ! Ama sen de bu zerafete çok yakışan bir şahsiyetsin !

    Doktorun ve hastanenin bakımı beni öldürüyor valla.

    Mutlu haftalar diliyorum şekerim.

    YanıtlaSil
  4. Canım Şule'ciğim,
    Çok şükür bu günlere. Kadınlar günün kutlu olsun senin de. Alev'e de binlerce teşekkür.
    İlkbahar güzel başladı sayende.
    Güzel günler...
    nilay

    YanıtlaSil
  5. selam arkadaş
    araya 8 martı sıkıştırmasan olmaz
    bize hatırlamak keyfini bile bırakmamışsın
    bende bir sürü çiçek almıştım ama sana yollamak yasak diye taksimde hayır için dağıttım :))))
    bilsen ne işe yaradı :))
    önümüzdeki sene günü kutlanacak hatun sayısında küçük bir artış oldu bakalım ne yapacam :)
    canım arkadaşıım keyifli gelen yazı dilin içimizi ısıtıyor.....
    sağlıcakla kal
    erhan

    YanıtlaSil
  6. Canim bi tanem,...sen her konumda guzelsin. Biz de seninle sukrediyoruz. boyle guzel yazilarini okumaya devam edecegiz.
    seninle cok gurur duyuyorum..
    kucaklar,operim
    Meltem

    YanıtlaSil
  7. Canim Sulem,
    Uzayli muzayli genede cok zarif ve guzelsin.. Senin de kadinlar gunun kutlu olsun. Senin yazilarin bize daha cok kuvvet veriyor ve her gunu iple cekiyoruz.

    Kontrollerin iyi cikmasina cok sevindik, aman kendini usutme. Burada Almanya'ya da ki soguk havayi ve etkilerini gosterdi hep seni merak ettim.
    Tayeran'i da cok sevdik- ne de olsa Azerilerde Turk kani vardir.

    Seni cok cok opuyorum XOXOXOXO

    YanıtlaSil
  8. komik uzaylı:)))))))))))

    YanıtlaSil
  9. canım sulem,alevım ve yalcıncım,,,,,,sızı uzun zamandır blog dan ızleyememıstım.......ama haberlerınızı telefonlarla almıstım..................sımdı eve yanı bursaya geldım.bavulları actıktan sonra ılk ısım bıgısayara kosmak oldu.....coooook mutlu oldum.o guzel yuzunu tekrar saglıklı ve gulerken gorunce ınan kı hoplayıp zıplamak geldı ıcımden.....cocuklar gıbııııııı!!!!!!!evınız cok guzel,ecmel ve yalcın cok sevımlı vede benım canım arkadasım!!!!!sen de sag ol alevım senı cok sevıyorum .artık yıne yorumlarda olacagım ınsallah nur

    YanıtlaSil
  10. canlarım,once bıraz kısa kestım yazdıklarımı cunku korktum belkı sılınır dıye....bodrumdaydım,once otelde!ozaman ınternete rahatca gırebılıyordum ama sonra eve tasındık turgut reıs de!bır suru ıs tabıııı vede ınternet hak getıreeee.havalar da bır ruzgar ,bır fırtına bazen de muthıs guzel bır gunes vede ınanılmaz bır gun batımı!!!!!o renklerın guzellıgı.olmaz boyle bır sey arkadaslar..ınanın ulkemız oyle guzel kııııı.sulecım ınsallah beraber seyrederız bu guzel gunesın batısını,denızın renklerını bu yaz sonu......alev ve ferhal de bas davetlım bu arada....sımdı de bursadan selamlar sıze...opuyorummmmmmmmmmmmmm nur

    YanıtlaSil