22 Ekim 2010 Cuma

22 EKİM 2010 CUMA

Merhaba arkadaşlar,

Bugün size öyle uzun uzun yazamayacağım.
İnşallah alıştığınız gibi uzun yazılarıma üç, dört gün sonra başlayabilirim..

Dün akşam üzeri Şule' min kemoterapisi bitti. Onun akabinde hemoglobin ve trombosit verildi. Bu sefer trombositler sevgili Ali' den geldiler....

Ateşinin yükselme aralığı giderek uzuyor. Bu tabiki çok güzel bir haber..
Doktorlarımız sık sık kontrole geliyorlar. Almanya'daki Ahmey bey ile devamlı iletişim halindeler. Bu da bizi ayrıca memnun ediyor.

Herhalde daha iki hafta kadar hastanede kalacağız. Bundan sonra neler yapılacağına karar verilecek. Buraya ilk geldiğinde 197.000 olan lökositler, bugün 20 ye düşmüş görülüyor. Bu, istenen bir sonuç... Şimdi bu önümüzdeki 15-20 gün içinde bu sayının normal değerlere çıkması beklenecek.
Yani önce indirilmesi, sonra tekrar normal sınıra çıkartılması gerekiyor.

Şİmdilik yazacaklarım bunlarla sınırlı. Hepinize iyi hafta sonları diliyoruz...
Sizleri çok seviyoruz,

Sağlıcakla kalın...
Alev Balta

6 yorum:

  1. Bu hafta en zor haftaydi, dayanin kizlar. Bundan sonrasi hep daha iyi olacak, inaniyorum. Alevcim, uzun kisa farketmez; iki satir da olsa sizden haber almak iyi oluyor. Cok tesekkurler zaman ayirip yazdigin icin. Sevgiler, opucukler...
    Aydan

    YanıtlaSil
  2. Çok şükür, buna ihtiyacımız vardı. Artık grafik yukarı çıkacak.Herşey daha iyi olacak.Aferin Şule başardın.

    YanıtlaSil
  3. Canim Sulem, Alev,
    Sizden haber bekliyordum, iyi sonuclari duymak cok guzel... Kisa da olsa ne olur yazin, burda gurbette habersiz birakmayin. Vallahi orada olsam (iceri almasalarda) kapida otururdum.
    Sulem bunu da atlattin sayilir, simdi bir guzel yiyip, toparlamak lazim. Filiz teyzemin guzel yemeklerini, tatlilarini yersen hemen kan yapar.. Tatli deyince aklima geldi, biz gencken Filiz teyze parfe yapardi, onun tarifini almistim ve surekli Avustralya'da yapardim. Gecen gun aklima geldi ve misafirlere yapayim dedim ama tabi malzeme aynisini bulamayinca bir rezil oldum anlatamam. Neyse parfe degilde baska bir tatli gibi oldu :)

    Hadi hepinizi opuyorum--- sizi cok seviyorum.

    Alev A.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Aydan'cığım dayanıyoruz..nefesimizi tutuyoruz..inanıyoruz..biliyoruz..
    Bu güzel "sesler" le, sevgi ve sabır ile,tıpkı equalizer ibresindeki gibi, grafik değerleri en ideal haline gelecek inşallah..
    Sizlerde bu sevgi ,Şuşu'da bu güç,irade var iken..
    Şuşu da, biz de her güçlüğü yeneriz..

    YanıtlaSil
  6. Canım Şulecim ! çok şükür ! diyorum. Güya bu ahfta sonu hastaneye uğrayıp sana bir iki fıkra anlatıcaktım. Bari birini şimdi anlatıyım:

    Temel parşütle atlama kursuna yazılır. Hoca tüm teknikleri en ince ayrıntısına kadar anlattıkdan sonra " arkadaşlar özetle kendinizi boşluğa bırakıp kollarınızı iki yana açıp ben bir kartalım deyip, pimi çekiceksiniz" demiş.

    Ertesi gün hoca bir haber alır ki Temel hastanede. Koşarak hastaneye gider ve ne oldu diye sorar. Temel'den cevap : ya! bana söylediğin hayvanın ismi neydi ? hatırlayım derken bu hale geldim" der.

    Mutlu günler ve haftalar dilerim, aklım, klabim ve dualarım seninle. Alev abla sanma ki sana da dua etmiyorum. Sen süper bir insansın, bizi de haberdar ettiğin için sana ne kadar teşekkür etsem azdır.

    Mucks

    YanıtlaSil