16 Nisan 2010 Cuma

16 Nisan




Kötü adam ilaçlı gazozumu açarken!


Havadisler birikti hangi birini yazayım şaşırdım. Biliyorsunuz Yalçın ve Alev üç günlüğüne Istanbul’daydılar. Bu cumartesi onlar dönecekti, Ecmel’de aynı gün Istanbul’a gidecekti. Alp’de bugün Norveç Tromso’ya (Norveç’in en kuzey ucu, antartikaya yakın tarafı) European Youth Conference’a Türkiye’yi temsil eden gurubun bir üyesi olarak gidiyordu. İzlanda’ da patlayan volkanın küllü bulutları Avrupa’ya ilerlemesinden tüm havaalanları uçuşa dünden itibaren kapandı. Alp evde elinde bavulu ile, Alev ve Yalçın Istanbulda ve Ecmel de karıcığının yanında mahsur kaldı. Bugün bütün gün internette başka günlere rezervasyon için uğraşıp durduk. Halen SAS’a ulaşabilmiş değilim, tüm call center ‘lar bloke olmuş durumda. Bakalım yarın ne olacak?

Dün çok güzel bir gün geçirdik. Can arkadaşım ve nedimem Şifa beni ziyarete geldi. Şifa’nın kızı Naz, ritmik cimnastik şampiyonu. Bremen’de Avrupa şampiyonası ve olimpiyatlara seçim yarışmasına katılıyor. Şifa da Essen üzerinden Bremen’e geçti. Sabah biz Ecmel’in bir işi için iki saatliğine Köln’e gitmeyi planlıyorduk. Sabah Şifa arayıp ben geldim bile deyince, Ecmel biz kızları başbaşa bırakıp kendi gitti. Biz de Şifa ile hasret giderdik ve isimlerini telaffuz etmeyelim, bir kaç arkadaşımız hakkında da dedikodumuzu yaptık! Şifa Noel Anne gibi geldi. Güzellik malzemeleri, parfümler, rujlar, annesinden ve kardeşi Sema’dan hediyeler, neler neler… Hemen allıkları ve rujları sürüp, peruğumu da takıp hep birlikte yemeğe çıktık. (Size yemekte çektiğimiz fotoğraflardan gönderiyorum.) Naz’a kendi el emeği göz nuru ile üzerine yapıştırdığı 7 bin küsür taşla bezenmiş yarışma mayosunu yetiştirmek üzere akşam üstü Bremen’e hareket etti. Nazo’ya bol şanslar diliyoruuuzz. Gururumuz…..!

Bugün haftalık doktor kontrolüm vardı. Her şey normal seyrinde gidiyor. O meşhur ilacın dozunu doktorum bu kez epeyce azalttı. Daha çok reaksiyon olsun istiyor ya! Genelde benim için uyumlu, sakin yaradılışlı derler ama doktor da bu kadarını beklemiyordu galiba.. Dün akşam yatmadan evvel bacağımda üç nokta kırmızılık tespit ettim. Galiba bu sefer tutturduk dedim. Hani bir laf vardır kedi bir yerini görmüş de…….. bir şey sanmış….. Sabah onları Ahmet beye gösterince, ıh ıh bu olmamış bunlar reaksiyon değil dedi. Aslında benim gibi kontrole gelen bazı hastaları görüyorum. Kızamık, su çiçeği arası kırmızılıklar var ciltlerinde. Sonunda benden reaksiyon alamayacağını anlayarak bizi sepetleyeceğini umuyorum.

Sevgilerimle, kucaklıyorum.

Şule

10 yorum:

  1. şın çocuklar doğa size kıyak geçiyor diyelim ama birçok kişininde planlarını bozuyor nediyelim elden gelen birşey yok hayırlısı olsun ne demiştik her şerde bir hayır vardır sizde değerlendirmeye çalışın alevciğim hakettiği tatili yapamazsa gerçekten üzülürüm evet canlarım resimler harika sende çok güzelsin zor günler geçti gitti işte sizi çook çok öpüyorum gülsümanne

    YanıtlaSil
  2. Öncelikle Naz'a başarılar dilerim. Demek ki küçükken ona gösterdiğim hareketleri öğrenmiş kocaman bir olimpiyatcı olacak düzeye gelmiş.
    Görüyorum ki sana Şifa gelmiş. E biz bir Şifa beklerken iki Şifa oldu şikayet edecek halimiz yok ama evi boş bulup kızımıza her türlü kötülüğü yapmaya hazırlanan "Coşkun" Abimizin keyfi kaçtı ..Vurdu kendini yollara.
    Bu arada 7000 taşı elleri ile mayoya yapıştıran Şifa'ya da acilen diğer Şule'ye (Hani babası tokmak üreticisi olan) görünmesini diliyor hepinizi öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Selammm,Oh Alev gitti rahatlamışsındır şuşum,karışan görüsen yok!!yemek ye,yürü,temiz ol diyen yok yaşasııııın!!!!şaka şaka kızma Alev bana.............Siz kızlar ne kadar güzelsiniz resimlerde...güzellik yarışmasındaki güzeller gibi valla!!!fotograflarınızı ajanslara yollamak lazım!!!ECMELİN BAKIŞLARI ÇOK KÖTÜ !Tam gazoza birşeyler atacak gibi aman dikkattt....
    Sevgiler Nur Kurtcan

    YanıtlaSil
  4. Ben Alev.....

    Şuşu;cum,
    Ben Essen' den ayrılırken kapı önünde sana biletlerle ilgili bişey demiştim.. Hatırlıyormusun???????

    Vallahi aklıma ne geliyorsa başıma geliyor.
    Bunu çok yaşadım...
    Seni çok özledim. Şifa' yı orada göremediğim için üzgünüm. Gırgırlarınıza kulak misafiri olmak isterdim....
    Öpüyorum canım seni...

    YanıtlaSil
  5. Selamlar gençler,
    Resimler ne güzel,kocan yanında,arkadaşın yanındaAlev yok,Yanardağ izin vermediği sürece böyle devam edeceğe benziyor.Ne yapalım kader....
    Gelelim kırmızı beneklere neredeler bunlar.Hacı bekler gibi bekliyoruz.Yokmu bir yolu elimizden ne gelirse yaparız.Yeter ki ortaya çıksınlar....
    Memnun ederiz hiç merak etmesinler.
    Müjdeli haberi bekler,hepinizi öperim.

    YanıtlaSil
  6. Sekerim doktora " ben oyle pek reaksiyon veren biri degilimdir" desen olmaz mi. Bekleme kardesim, beklemedigin anda cıkacak onlar ama tabii senin adın sule oldugu icin onlar da zarif zarif cıkarlar, belki cıkmadan evvel haber verirler, gordugun minik benekler de onun belirtisidir belkim, ne dersin !!

    Sekerim resimlerin super, saclarina hayran kaldim, ama ben senin bir ara kısa saclarin vardi ya onlara bayılırdım.

    Sifacim gelmeden bana da noel cantasına koyacak bir seyin var mi dedi ama ben maalesef o mu steril olur bu mu steril olur acaba derken bir aradim ki sifa yanına gelmis bile. Ben de geldiginde gorusme bahanesi ile sakliyorum :))

    HErsey cok guzel, masallah diyorum.

    Kucak dolusu sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Tatlilar,

    Ne kadar guzelsiniz, vallahi kiskandim. Bende gelmek istiyorum!!! Ama bu gidise gore Avrupa'da ucaklarin kalkacagi, inecegi yok.
    Ama ne iyi Ecmel orda mahsur kaldi.
    Naz'a, Sifam'a bol sanslar diliyoruz..Ne kadar gurur duysak azdir.
    Yaaaa bu doktor niye illa reaksiyon diyor, bizde reaksiyon, meaksiyon yok. Bu isi ilimli sekilde hallediyoruz desene.

    Ecmel'i ve seni kucaklayip, California'dan kocaman opucukler yolluyorum.

    ALEV A.

    YanıtlaSil
  8. halduna gulmekten yazamiyorum ki : ))))herkes cok tatli yaa... harika bigundu sahiden..bende de nefis fotolar var..balayi ciftini bol bol cektim diye cok seviniom : )) sulecim heralde yarin yine goruscez..yanindaki daireyi de bize tutcaz sanirim..gecen patlamada 13 ay surmus bulutlarin dagilmasi :PPP

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. cok sekersiniz kızlarrrrrrrrrrr.... ne sevindim size.. ben de irandaydım , yeni geldim... gerci suleye basörtülü resmimi yollamıstım... simdi evdeyim... söyeyin bakalım cekistirdiklerinizin icinde var mıyım? :)))) muhtemelen evet... o sifoş var ya demştir ki... " kız buket kızar simdi "demistir...sonra da kahkayı basar... sizi böyle mutlu gormek cok iyi geldi.... en kısa zamanda Alev'e kavusmanız dileğiyle....

    YanıtlaSil