22 Nisan 2010 Perşembe

22 Nisan



Balayımız bugün maalesef bitti. Ecmel bugün Istanbul'a uçtu. Yalçın, Alev ve Bertan yarın gelebiliyorlar. Almanya' da mahsur kalan volkanzade arkadaşım Şifa'cım dün bize geldi. Yalnız kalmayayım diye gidişini bir gün erteleyerek bana can yoldaşlığı yapıyor. Dün gece birlikte yemek yediğimiz restorandan bir resim. Resmi çeken ise Şifa'nın hangi aralık ahbap olduğunu bilemediğimiz Azeri garson Celal. Bizi görünce öyle heyecanlandıki, evine bile davet etmeye kalktı. Eşi Türk'müş. Telefonlar alındı verildi. Taksi şöförümüzden sonra karnımızı da doyuracak bir Azeri kardeşimiz daha oldu. Şifa zaten bize elinde bir Azeri bayrakla geldi. Guya Naz'ın yarışmasında Türk bayrağı bulamadıklarından Azeri bayrağı sallamışlar!
Şifa zaten enternasyonel muhtar! Adım başı birileriyle ahbap olup yetmiş iki millet ve memlekette irtibatlarını oluşturuyor. Bir gün hangi memlekete yolumuz düşerse sayesinde kalacak bir kapımız var anladım ben bunu.

Bugün Ecmel'i yolcu ettikten sonra kızlar çarşıya çıktık. Önce karnımızı doyurduk. Şifa benim sürekli et yememe hayretler içersinde bakıyor. Arayı kapatıyorum napim! Daha sonra Essen'in merkezindeki alışveriş caddesinde biraz dolandık. Kendimize H&M den seksi iç çamaşırları aldık. Şu ahir ömrümüzde giymemiş olmayalım diye en uçukları seçmeye çalıştık. İsteyene dönüşümüzde gösteririz!

Öpüyorummmm.
Şule

8 yorum:

  1. ben de orada olmak istiyorummmmmmmmmm.............

    YanıtlaSil
  2. Ekip iyi çalışıyor.Organizasyon mükemmel,sen çok iyisin.Daha ne olsun.Hepinizi öptüm.

    YanıtlaSil
  3. Oh be, sabah sabah, icim acildi guzel yuzlerinizi gorunce..
    Dane

    YanıtlaSil
  4. Kıskandım valla... Danenin de dediği gibi güzel ve gülen yüzlerinizi görmek insanın içini açıyor. Özlüyorum ve öpüyoruuuum...

    YanıtlaSil
  5. Artk bloga eski sekilde bakmyoruz cunku endsemiz ve "hasta stau'su" kayboldu.

    Mutlu oldugunuzu gormek cok guzel!

    Sevgiler

    Haluk y. ve Ayla

    YanıtlaSil
  6. Beni lütfen görmek isteyenler listesine yazın.
    Bu konuda meşhur Özbek Şairi Khal Tungh'un şu dizeleri ruhuma tercüman oluyor:

    Hafifçe içmiş serhoşum men
    Savruluyor özgürce sigaramın dumanı
    İsterem bir kadın görmek nagihan
    Üstünde içimi gıcıklayan tumanı

    YanıtlaSil
  7. canım allah kavuştursun bugün gelenlerede hoş geldiniz diyorumcü sabah 8 den beri bu üçüncü yazım telaşla uçup gidiyorlar eveet şifa arkadaşın dostun hızır gibi yetişti onu ve daima sevgileryle ilgileriyle dualarıyla destek veren can dostlarına en iyi dileklerimi gönderiyorum eh artık eyvallah volkanına sıkı bir eyvallaaaah çekip en kısa zamanda hayırlısıyla dönmenizi bbekliyorum hepinizi çok öpüyorum gülsümanne

    YanıtlaSil
  8. Hanımlar çok hoş çıkmışsınız !! valla şimdi Ecmel hocanın okulda popüleritesi daha da artıcak sanırım! Şulecim ! ne güzel olmuşsun , senin azmine, enerjine hayranım ! arkadaşım senin gülen yüzün hiç solmasın !

    Hepinizi sevgiyle öpüyorum. Dualarım sizinle ( bugün feci nostlajiyim !!)

    YanıtlaSil